Luxaflex Verticale jaloezieen

Luxaflex

Ze vergen weinig onderhoud en de lamellen zijn leverbaar in aluminium, PVC of stof in verschillende breedtes (70, 89, 127 en 250 mm). Bovendien zijn er veel variaties mogelijk qua afwerking, structuur en kleur. Verticale jaloezieën zijn leverbaar in een groot aantal perforatiepatronen en lamelcombinaties. Doordat u meerdere perforatiepatronen kunt combineren in een lamel of een Gordijnjaloezie, kunt u optimaal bepalen hoeveel of hoe weinig licht u binnenlaat. Zo bereikt u een goede balans qua daglichtinval, doorzicht, privacy en schittering.
 
Met de verticale jaloezieën kunnen grote ramen maximaal bedekt worden voor een uitstekende prijs. Onze verticale rails zijn zeer duurzaam en met de vele verschillende draagsystemen bieden ze oplossingen voor een groot aantal toepassingen, waaronder oplossingen voor rondingen en hellingen en speciale bedieningswijzen.

Speciale coatings

De Luxaflex PVC-collectie omvat verticale jaloezieën in 3 verschillende materialen en met een lamelbreedte van 89 mm die voorzien zijn van een antibacteriele bescherming, waardoor de lamellen tijdens hun hele levensduur schoner en frisser blijven. De antimicrobische bescherming belemmert de groei van bacteriën en schimmel, die vlekken, geurtjes en beschadigingen kunnen veroorzaken. U kun took kiezen voor een gemetalliseerde coating. Dankzij de aluminium laag aan de achterzijde van de stoffen lamellen wordt zonne-energie beter weerkaatst. Hierdoor wordt de warmte in de zomer buiten gehouden en treedt er in de winter minder warmteverlies op.

Bediening

De standaard ketting die normaal gesproken gebruikt wordt voor het kantelen, is vervangen door een op afstand bedienbare, op batterijen werkende motor. Deze motor is leverbaar voor de rechter- en voor de linkerkant.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren.

Vernieuwing

Luxaflex® introduceert een vernieuwde frisse Verticale Jaloezieën collectie! Kenmerkend voor deze collectie is de overweldigende keuze aan rijke structuurweefsels, geometrische dessins en stijlvolle jacquard stoffen. Aangevuld met aluminium en PVC lamellen biedt deze collectie ongekende mogelijkheden. 

  • Ruime keuze aan kleuren, materialen, lamelsoorten en maten
  • Stoffen lamellen: 89, 127 en 250 mm
  • PVC: 52, 70, 89 en 127 mm
  • Aluminium: 50, 70, 89 mm
  • Monocommando kettingbediening standaard; bovenrail in wit en grijs
  • Koord en ketting bovenrail ook toepasbaar in zwart en bruin
  • Mogelijk 7 meter te overspannen
  • Nieuw baleinenverdeling bij 250 mm Panels van 2, 3 of 4 baleinen