Luxaflex Horizontale jaloezieen

Luxaflex

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te bedienen zijn, met een duurzaam reguleringsmechanisme. Met handmatige of automatische bediening kan de inval van daglicht en schittering optimaal worden geregeld. Er zijn ook jaloezieën leverbaar die voor ramen met ongebruikelijke vormen, draai- en kiepramen, dubbele ramen en ramen die onder een hoek zijn geplaatst.

Materialen

Het scala aan kleuren, patronen en lamelbreedtes is enorm. Horizontale jaloezieën zijn leverbaar in hout of aluminium. Voor hout variëren de lamelbreedtes van 35 of 50 mm, voor aluminium zijn de lamelbreedtes verkrijgbaar in 25, 35 en 50 mm. Een optie bij hout is de mogelijkheid om decoratieve banden in plaats van de standaard ladderkoorden. Luxaflex horizontale houten jaloezieën zijn vervaardigd van echt hout. Hierdoor kunnen kleuren en patronen afwijken. Dit is natuurlijk en is geen defect in het product. Net als bij elke natuurlijke houtsoort, kan blootstelling aan direct en indirect zonlicht tot kleurverandering leiden.
 
De bediening is eenvoudig met een eindloos ketting, koord of slingerstang. Desgewenst is ook een motor met afstandbediening mogelijk, ideaal voor hoge ramen.

Megaview

De Luxaflex® Horizontale Jaloezieën collectie is uitgebreid met de innoverende en gepatenteerde techniek MegaView™. Met zijn 25 mm brede lamellen biedt MegaView™ extra uitzicht en laat het meer daglicht binnenvallen. Het systeem is leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren en perforatiepatronen. MegaView™ sluit op dezelfde manier als een normale 25 mm brede jaloezie, maar biedt bij het openen een grotere opening doordat twee lamellen clusteren. Hierdoor wordt er bij de MegaView™ een dubbele lamelafstand gecreëerd (afstand tussen 2 lamellen), terwijl de privacy, daglichtinval en een goed uitzicht naar buiten behouden blijft. De opening tussen de MegaView™-lamellen is 50 mm, in plaats van de 25 mm van een standaard jaloezie.

In dubbel glas

In gebouwen kunnen er vele redenen zijn om Horizontale Jaloezieën te integreren in glazen scheidingswanden: daglichtinval in openbare ruimten, meer privacy of wegens strenge hygiënische voorschriften.

Thermostop

De speciale Luxaflex® Thermostop strip is een lamel met een speciale coating op de holle kant, waardoor de stralingswarmte slechts eenderde van de normale stralingswarmte bedraagt (stralingswaarde 30%, in plaats van 90% bij een normale geschilderde lamel). De gecoate lamellen verhogen ’s winters de thermische weerstand en vermindert in de zomer de warmteoverdracht.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren.

Uw eigen foto op horizontale jaloezien

Helemaal gaaf is de mogelijkheid om uw favoriete foto op de jaloezien te plaatsen. Met de imagine studio kunt u een goede indruk krijgen hoe de foto in uw luxaflex jaloezien eruit zal zien. Klik hier om uw creativiteit in de imagine studio te laten zien.