Luxaflex Duette Shades

Luxaflex

Het mooie van Plissé en Duette shades is dat er ook lichtwerende materialen toegepast kunnen worden. Ideaal voor ’s avonds om de privacy te waarborgen.

De Duette shades collectie is uitgebreid met een extra brede plooi van 64 mm. Het is de perfecte aanvulling op bestaande breedtes van 25 en 32 mm en bijzonder geschikt voor grotere raampartijen. In 64 mm is er keuze uit de uitvoering Fixé en de bijzondere cel-in-cel constructie Architella. Doordat het licht 4 keer breekt wordt het mooi diffuus, waardoor alle accenten in het interieur zachtere vormen krijgen. Alle Architella kleuren zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stof.
 
Bij Duette shades zijn er geen zichtbare gaten voor de bedieningskoorden, zodat het geheel strak oogt. De bediening kan met de hand en gemotoriseerd uitgevoerd worden.

Milieuvriendelijk

Duette Shades zijn door hun dubbele en isolerende laag een uiterst milieubewuste keuze. Uit onderzoek is gebleken dat 48% van de warmte verloren gaat via het raam. Dankzij de unieke honingraatstructuur van de Luxaflex® Duette® Shade kan het warmteverlies via het raam in de winter met wel 50% verminderd worden. In de
zomer wordt een teveel aan warmte juist tegengehouden.
• Met de transparante stoffen van Duette® Shades kan het warmteverlies met 40% worden verminderd
• Met de Duette® Shade black-out stoffen kan het warmteverlies via het raam tot wel 50% worden verminderd
De stilstaande luchtlaag in de cel werkt namelijk als een isolatiedeken. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Ideaal voor serres.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren.