Luxaflex Plisse shades

Luxaflex

Luxaflex® Plissé Shades zijn geschikt voor allerlei soorten ramen. Zelfs voor ramen met ongebruikelijke vormen, zoals drie- of zeshoekige ramen. De collectie bestaat uit niet minder dan 96 modellen die zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’ kunnen worden gemonteerd. Er bestaan dus geen vormbeperkingen meer voor uw raamontwerpen.
 
Het mooie van Plissé shades is dat er ook lichtwerende materialen toegepast kunnen worden. Ideaal om ’s avonds geen inkijkers te hebben. Op de stoffen wordt een speciale coating aangebracht, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.
 
Een mooie vernieuwing van Plissé Shades is het variabel afsluiten van de bovenkant. Ideaal voor retro en klassieke huizen met glas-in-lood ramen bovenaan. Door de bovenkant van de Plissé Shades iets te laten zakken kunt u ook met de Plissé Shades naar benden genieten van uw glas-in-lood. Deze toepassing is ook ideaal om hoog geplaatste ventilatieroosters vrij te houden.
 
ToparPlus is een warmte en zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de Plissé Shade. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor alle ruimtes met grote glaspartijen zoals entrees en serres. DustBlock is een vuiwerende behandeling, waardoor deze stoffen geschikt zijn voor ruimtes zoals bijvoorbeeld keukens waar de kans op vlekken groter is. SanaPlus heeft een antibacteriële afwerking. En vlamvertraging doet steeds meer zijn intrede bij ramen dicht bij het formuis en kinderkamers.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren.