Luxaflex Silhoutte shades

Luxaflex

Silhouette® Shades van Luxaflex® zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie.

Unieke lichtinval

Twee unieke, buitengewoon mooie transparante gordijnen zijn verbonden met lamellen van een lichtdoorlatend materiaal. De verbinding heeft de vorm van een “s”, de “s van Silhouette.
Met deze decoratieve gordijnen kunt precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen laten. U kunt eindeloos variëren met zacht diffuus licht en de sfeer kiezen die op dat moment bij u past.

Er is een grote verscheidenheid aan stoffen, inclusief natuurlijk linnnen, een Bon Soir licht-dimmende stof en het exclusieve Silver Metal textiel, dat een geavanceerde design-look geeft. Silhouette shades zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes. De nieuwe 100 mm lamalebreedte is ideaal voor kamers met grotere ramen en een weids uitzicht. Daarnaast zijn er nog 50 mm en 75 mm lamelbreedtes.

Bediening

Silhouette shades worden bediendmet een bedieningskoord, waarmee u de Silhouette Shade kunt optrekken of laten zakken en tevens de lamellen kunt kantelen. Met het sterke eindloos koord kunnen de shades gemakkelijk en rustig in iedere gewenste stand worden gebracht. Als een druk op de knop meer uw stijl is, kunt u kiezen voor een PowerRise afstandbediening. U kunt kiezen uit een versie op batterijen of een met schakelaar.

Silhouette Shades beschermen meubilair en houten vloeren tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon, zelfs met de lamellen open. Ze zorgen voor een UV bescherming tot 88% met geopende lamellen en 99% bescherming als de lamellen gesloten zijn.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren.