Leolux Horatio

Leolux    |    Cuno Frommherz (1963)

Design: Cuno Frommherz, 2012

Leolux Horatio is een prachtige loungebank die vooral in hoekopstelling met een chaise longue volledig tot zijn recht komt.

Leolux Horatio borduurt voort op het succes van de Howlazy en Howlo. Door het praktische draaimechanisme draait u de rugleuning moeiteloos boven de armleuning. Leolux Horatio tovert u zo in een oogwenk om in een lekkere ligbank. Dit draaimechanisme is slanker dan de uitvoeringen van Howlazy en Howlo; zo is ook het elegante pootje helemaal van deze tijd. Overigens is Leolux Horatio op verzoek ook op slede verkrijgbaar.

De luxe kussens in deze bank accentueren het lounge-gevoel. Stijlvol kunt u deze kussens en rugleuning in geheel nieuwe stoffen uit laten voeren. Onder de naam Pure Shades introduceert Leolux een kwalitatief zeer hoogwaardige en moderne stoffen-lijn. Strepen, cirkels en ruiten met velour-accenten kenmerken deze lijn. Leolux gooit hiermee internationaal hoge ogen.

Leolux Horatio is verkrijgbaar als love-seat, schakelbank en 3-zitsbank, een groot aantal aanbouwelementen, 2 poufs en een sluimerkussen. De pootjes zijn optioneel leverbaar in alle Leolux lak- en epoxykleuren. De poten zijn ook in een hogere variant (+2cm) leverbaar.