Complete collectie Leolux !

Complete collectie Leolux !

Opruimingsartikelen


Leolux

Leolux maakt onder andere uitstekende zitmeubels. Ze combineren prachtig met de strakke lijnen in moderne interieurs. Nog leuker wordt het als u met kleuren en licht gaat spelen. Dan komt Leolux pas echt tot zijn recht. Graag maken wij een afspraak bij u thuis zodat u een adviesop maat krijgt. Uw specifieke woonsituatie combineren wij met topmerken en aandacht voor detail.
 
Leolux doet dit al 80 jaar. En bij Smits Designcenter gaat het ook 80 jaar om wonen. Niet alleen wat meubilair betreft, maar ook op het gebied van vloerbedekking, overgordijnen, verlichting, decoratie en behang. Een ijzersterke combinatie, samen al meer dan 150 jaar ervaring om het interieur te maken waar u zich thuis voelt; 150 jaar ervaring met een fijne neus om de laatste woontrends toe te passen voor een sfeervol, comfortabel en mooi interieur. Waar u graag wilt wonen en thuiskomen.

Complete collectie Leolux

adviesSmits is niet zo maar een Leolux-dealer. in het Smits Designcenter treft u de complete Leolux collectie aan. Nieuwe banken, stoelen, tafels en kasten worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen. Ook daarom feliciteert Leolux Smits Designcenter met haar verjaardag.

Select Store dealer van Leolux het predicaat van 2015, eigenlijk een logische stap

Smits Designcenter werkt nauw samen met de designcenters van Leolux. Vaak verwijzen de Leolux designcenters mensen naar ons door voor een model in een bepaalde kleur of opstelling, ook andersom verwijzen wij naar hen, om u maximaal te bedienen. 

Leolux meubelen die u bij Smits Designcenter koopt

Smits Design Center

Smits Designcenter heeft de complete collectie Leolux meubelen van Den Haag, Delft en omstreken. Voordat u een Leolux meubel wilt kopen, adviseren wij u graag over het model dat het beste bij u past. Kom eerst proefzitten en voel de luxe leervarianten. Alle modellen van Leolux vindt op de begane grond van onze showroom.

 

Aanbiedingen:

Om het u helemaal naar uw zin te maken, hebben wij diverse aanbiedingen geselecteerd. En soms moeten bestaande modellen plaatsmaken voor de nieuwe collectie. Daarom heeft Smits Designcenter diverse showroommodellen in de opruiming.


Page 1 of 2