Meister melango laminaat

Meister

Meister Melango laminaat (LD 300) ademt de sfeer van echt parket. De combinatie van de matte toplaag en planken van meer dan 2 meter geven Meister vloeren haar unieke uitstraling. De sfeer van echt parket kan desgewenst versterkt worden met de V-voeg. En natuurlijk kunt u kiezen uit de houtsoort die u wenst: grenen, noten, beuken of kersen. Of eiken in meer dan 10 kleuren. In de Melango-lijn kunt u kiezen uit maar liefst 17 dessins. Meister laminaat is pas na aandachtig kijken van origineel hout te onderscheiden.

Geluiddemping

De sfeer van echt parket wordt bij Meister Melango laminaat geëvenaard door geluiddempende onderlaag, de dikte van het laminaat (maar liefst 9 mm) en het directe contact tussen laminaat en ondergrond. Deze geluidisolerende vloeren zijn uniek in hun soort. En voor extra geluiddemping kunnen wij u uitstekende extra oplossingen adviseren.

Voordelen van laminaat

Met Meister Melango laminaat heeft u dus de sfeer van echt parket, maar wel met alle voordelen van laminaat. Bijvoorbeeld het antibacteriële oppervlak en de bescherming tegen vocht (badkamers, sauna’s). Tel daar het onderhoudsgemak bij op, maar ook de uitstekende slijtvastheid, de stootbestendigheid en antistatische eigenschappen. Meister Melango laminaat kan uitstekend in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden. Meister Melango laminaat, een Duits kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult beleven. U ontvangt maar liefst 15 jaar garantie op Meister laminaat.

Meister bij Smits Designcenter

Om de geluidisolerende eigenschappen van Meister Melango laminaat goed tot hun recht te laten komen is vakkundig leggen van groot belang. De ondergrond dient goed verbonden te zijn met de stroken. Onze vakmensen hebben ervaring met het leggen van de moeilijkste vloeren. Zij zorgen ervoor dat u pas echt kunt genieten van dit kwaliteitsproduct. Zeker als u Meister Melango  laminaat diagonaal gelegd wil hebben of moeilijke hoekjes perfect afgewerkt.