Meister fineervloeren

Meister

Als u het milieu en uw portemonnee een warm hart toedraagt, dan heeft Meister zijn fineervloeren voor u ontworpen. Ze gaan bijzonder zuinig met bijzondere houtsoorten om. Naast klassiekers zoals eiken, essen, beuken en noten zijn zo ook levendige houtsoorten als appel en pruim in de fineervloer-collectie opgenomen. Kersen en peer geven een zeer warme uitstraling, fantastisch voor sfeervolle interieurs. Met fineer zijn ook zeer kostbare houtsoorten als palissander en zebrano betaalbaar geworden.

Met fineervloeren ziet u een natuurlijke houten vloer, de toplaag van fineer toont het echte hout met haar eigen tekening. De fineervloeren van Meister zijn 7,5 mm dik, waarvan het fineer 0,6 mm voor zijn rekening neemt. Bovenop het prachtige fineer zijn maar liefst 7 laklagen aangebracht, een keiharde bescherming van uw vloer. Meister gebruikt voor fineervloeren uitsluitend milieuvriendelijke lakken.

Meister fineervloeren zijn verkrijgbaar als één-strook en duo-strook. Zij worden met het unieke gepatenteerde Uniclic procedé aan elkaar bevestigd.

Meister fineervloeren zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming, zijn goed slijt- en stootvast. De Meister fineervloeren hebben een hogere bestendigheid tegen stoten dan normaal parket. U kunt ze niet toepassen in vochtige ruimten zoals badkamers of sauna’s. Daarvoor is Meister Melange laminaat beter geschikt.

Meister bij Smits Designcenter

Om tekening van Meister fineervloeren goed tot hun recht te laten komen is vakkundig leggen van groot belang. Onze vakmensen hebben ervaring met het leggen van de moeilijkste vloeren. Zij zorgen ervoor dat u pas echt kunt genieten van dit kwaliteitsproduct. Zeker als u Meister fineervloeren diagonaal gelegd wil hebben of de moeilijke hoekjes perfect afgewerkt.

Bij het Smits Designcenter kunnen wij u uitvoerig voorlichten over de verschillen tussen laminaat, fineervloeren en lamelparket. Zo krijgt u een vloer waar u jarenlang plezier van beleeft.