Laminaat

Laminaat

Laminaat

Met laminaat heeft u de sfeer van echt parket, maar wel met alle voordelen van laminaat. Bijvoorbeeld het antibacteriële oppervlak en de bescherming tegen vocht (badkamers, sauna’s). Tel daar het onderhoudsgemak bij op, maar ook de uitstekende slijtvastheid, de stootbestendigheid en antistatische eigenschappen. Laminaat kan uitstekend in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden. Laminaat, een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult beleven. 

Om de geluidisolerende eigenschappen van laminaat goed tot hun recht te laten komen is vakkundig leggen van groot belang. De ondergrond dient goed verbonden te zijn met de stroken. Onze vakmensen hebben ervaring met het leggen van de moeilijkste vloeren. Zij zorgen ervoor dat u pas echt kunt genieten van dit kwaliteitsproduct. Zeker als u laminaat diagonaal gelegd wil hebben of moeilijke hoekjes perfect afgewerkt. 

U heeft alle vrijheid om te kiezen uit het enorme assortiment van Meister. U heeft zeer veel mogelijkheden. Graag adviseren wij u welke vloer het meest geschikt is in uw situatie. Daarbij letten we op uw voorkeuren, ligging van de kamer, lichtinval, gezinssituatie en uw budget.