Kendix

Kendix

Kendix

Kendix gordijnen herkent u direct: een origineel design, harmonieuze patronen en fraaie tinten. Kendix slaagt er als geen ander in om een optimale balans in de collectie te brengen. De ontwerpers weten het huwelijk tussen enerzijds vernieuwing, bijzondere materialen en uitdagende dessins en anderzijds hoogwaardige goed bruikbare kwaliteiten elk jaar weer nieuw leven in te blazen.

De ontwerpen kenmerken zich door modern natuurlijk design. U ziet de prettige afstemming van kleur en materiaal, veelal geïnspireerd op geometrie en architectuur. Door het gebruik van bijzondere materialen, evenwichtige vlakverdeling en grootschalige dessins staat Kendix bekend om haar markante collecties!

Spelen met licht

Bij Smits Designcenter spelen wij graag met licht. In het spel van licht kan uw interieur door de dag heen een andere sfeer oproepen. Gordijnen van Kendix lenen zich hier uitstekend voor. Licht is een eindloze inspiratiebron voor de collectie van Kendix. Zo ontwerpen en adviseren wij sfeervolle interieurs, interieurs waar u zich thuis voelt.

De Kendix collectie inspireert tot nieuwe toepassingen. En wij helpen u daar graag bij. De complete Kendix collectie  vindt u in de stoffenstudio van het Smits Designcenter te Delft. Dat maakt het kiezen makkelijk.