CarpetSign Cameleon

CarpetSign

Cameleon is een karpet zonder weerga. In één karpet lopen de kleuren vloeiend in elkaar over. Deze moderne uitstraling is mogelijk geworden door de exclusief door Carpet Sign ontwikkelde high-tech tuft innovaties. De kleurnuances mag u in diverse richtingen en vormen toepassen. Het verloop kan van links naar recht, maar ook een cirkelvormig verloop is mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als u ziet uit welke kleuren u kunt kiezen.

Cameleon is er in rond, vierkant, rechthoek, ellips en organic. Carpet Sign maakte deze laatste vrije vorm in een gesloten en een open variant. Caméléon biedt een schat aan mogelijkheden.

Carpet Sign Cameleon bestaat voor 100% uit wol. Dit zachte volumineuze karpet geeft u een gevoel van luxe. Als u een bijzonder karpet in huis wil hebben, dan is Carpet Sign Cameleon het karpet waar u naar zocht.

Aan de Carpet Sign studio kan een kleurwens worden voorgelegd; in een pdf-file wordt het uitgewerkte kleurverloop ter beoordeling toegezonden. Indien dit monster akkoord wordt bevonden wordt een fysiek staal aangemaakt.