Karpetten

Karpetten

Opruimingsartikelen


Karpetten

Op een mooie houten vloer hoort een mooi karpet. Een karpet geeft uw zithoek een extra luxe uitstraling. Een karpet is sfeervol en een karpet is comfortabel. Zachte wol geeft zachtjes mee als u over het karpet loopt. Een karpet dempt bovendien harde geluiden en zo draagt een karpet bij aan een betere akoestiek in uw woonkamer.

Bij Smits Designcenter kunt u de fraaiste karpetten van Millenerpoort en CarpetSign vinden. Maar ook karpetten van Jab en Parade zijn in onze stoffenstudio te vinden. Zelfs karpetten met een eigen ontwerp, bijvoorbeeld een logo of familiewapen, zijn mogelijk. 

karpet

Natuurlijk kunt u voor een standaard maat kiezen. Maar het is veel mooier om een karpet voor uw zithoek op precies de juiste maat te maken. Helemaal leuk wordt het als we met verschillende garens een karpet in een unieke kleur maken. Door het mêleren van diverse garentypen en kleuren krijgt u een uniek karpet, iets dat nergens anders verkrijgbaar is.

Vloerkleden kunt u overal kopen, maar u krijgt pas sfeer in uw interieur met een karpet van Smits Designcenter. Voor de Gemeente Delft maakten wij een prachtig karpet met daarin het wapen van de stad. Maar wij leveren ook unieke en persoonlijke karpetten voor uw zithoek.

Hieronder treft u een selectie van de mooiste karpetten aan. Klik hier voor extra voordeel op diverse showroommodellen. Deze zijn bovendien snel leverbaar.