Jori

Jori

Opruimingsartikelen


Mini - Medi - Maxi

Al ruim veertig jaar is Jori bekend om zijn stijlvol ontworpen zitmeubelen met ongeëvenaard zitcomfort. Zo kunt u zich volledige ontspannen; elke spier wordt in relaxhouding optimaal ondersteund (siertonus is nul). Nu, veertig jaar na de introductie van Jori’s eerste relaxfauteuil, komt Jori met een belangrijke innovatie om uw TV-fauteuil helemaal op maat te creëren. Elke Jori TV- fauteuil is voortaan beschikbaar in twee zitdieptes, drie zithoogtes (en bijbehorende voeteneinden) en twee rughoogtes. Hiermee heeft u de keuze uit maar liefst 12 verschillende formaten. Voor het gemak noemen wij ze Mini, Medi en Maxi.

Het maakt niet uit of u langer dan twee meter bent of dat onder de 1,65 meter. Voor iedereen is er een TV- fauteuil op maat. Zelfs voor kleine mensen met een lang bovenlijf hoeven geen concessies meer te doen op lekker te kunnen zitten.

Jori IdahoAfzonderlijk verstelbaar

Rug en voeteneind zijn afzonderlijk verstelbaar, zodat u helemaal zelf uw ideale positie bepaalt. Met het voeteneind omhoog heeft u een heerlijke positie om TV te kijken of een goed boek te lezen. Uw benen kunnen lekker ontspannen en uw rug heeft goede ondersteuning.

Kies uw poottype

In liggende positie hebben uw medebewoners zicht op het fraaie onderstel. De voet is vanaf nu verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende types. Ronde, stervormige of vijf-teens-poten kunnen gemaakt worden in kunststof, lak, aluminium, inox of chroom, al dan niet overtrokken met leder of hout. Kortom, u mag kiezen wat in uw interieur het beste past.

Jori was altijd al de relax-specialist bij uitstek. Met deze innovaties bewijst zij nogmaals haar toonaangevende positie dubbel en dwars te verdienen.

mini-medi-maxiFauteuil-advies bij het Smits Designcenter

Een TV-fauteuil koopt u voor jaren. Die moet goed zitten. Daarom besteden wij veel aandacht om het juiste type voor u te zoeken. Aan het Smits Designcenter kunnen wij u proef laten zitten in de verschillende Mini, Medi en Maxi-formaten. U krijgt van ons een degelijk advies welke variant het beste bij u past. Zo kunt u jarenlang genieten van optimaal zitcomfort.