Jori

Jori

Opruimingsartikelen


Jori in Brussel

De Europese Unie zetelt in Brussel. Dus wordt in Brussel veel vergaderd. Dat gaat nu nog beter met de fauteuils van Jori. De fauteuils Chillap en Navy sieren de wacht- en ontvangstruimte van het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, in het Justus Lipsiusgebouw in Brussel. Hans Kan van Kandesign was in dit project de verantwoordelijke ontwerper.

Jori NavyDeze fauteuils kenmerken zich door uitgekiende technische voorzieningen. De rugleuning van Jori Navy is in hoogte verstelbaar. Zowel lange als kortere mensen hebben beiden goede steun in de rug. De royaal met hoogwaardig schuim bemeten zitting geeft mensen een zeer comfortabel gevoel. Ervaar de Jori Navy en u heeft het gevoel thuis te zijn. En dat komt de vergadering ten goede. De voorzitter is hier blij mee.

Jori chillapDe Jori Chillap is ook echt een fauteuil die in vergaderend Brussel hoort. Even wachten is een hele ervaring in de Jori Chillap. En als u even uw e-mail wilt controleren of wat dossiers door wilt lezen, dan draait u in een handomdraai de armleuning tot een handig tafel. Zo is Jori Chillap niet alleen een geweldige thuiswerkstoel, tevens is Jori Chillap een unieke wachtkamerstoel.

U kunt de Jori Navy en de Jori Chillap proberen aan het Smits Designcenter. Ervaar zelf hoe efficiency en comfort samen gaan.

Nu maar hopen dat de vergaderingen in Europa niet nog langer duren omdat de fauteuils zo lekker zitten.