Jori

Jori

Opruimingsartikelen


Jori

Iedereen is anders, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meeste Jori meubelen uitgerust met tal van functies die het persoonlijk zitcomfort verhogen. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen voor een perfect op maat gemaakt zitmeubel.
 
De stylisten van Smits designcenter weten als geen ander wat de mogelijkheden van het uitgebreide programma van Jori zijn. Wij helpen u graag om het zitcomfort optimaal bij uw persoonlijke situatie aan te laten sluiten. Het juiste kleuradvies, de juiste stijl, het juiste carpet. En natuurlijk met de service die u van Smits gewend bent. Alleen zo wordt uw woonwens puur woongenot.

Relaxfauteuils, TV-zetels en zitbanken

 

Jori aquilaDe collectie van Jori omvat hedendaagse, lederen zitmeubelen die u een ultiem zitcomfort garanderen. Stijlvol design gecombineerd met een luxueuze afwerking, dat een duurzaam welzijn verzekert. De collectie omvat banken, relaxfauteuils en TV-fauteuils, tafels en poefs. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende lederkwaliteiten en kleuren. Diverse modellen zijn nu ook in stof verkrijgbaar. Hiervoor worden uitsluitend stoffen van Kvadrat gebruikt, een garantie voor kwaliteit. Wij informeren u graag.

Uniek relaxmechanisme

Jori bereikt het zitcomfort dankzij het traploze relaxmechanisme. Elke spier is volledig ontspannen en u bereikt een optimale ergonomische positie. U geniet van maximaal comfort in elke positie. Als uw overhemd nog in uw broek zit, zodra u uit uw relax fauteauil stapt, dan weet u dat de afmetingen precies op uw lichaam zijn afgestemd. Overtuig u zelf van de unieke ergonomische verhoudingen van Jori relaxfauteuils en TV-zetels.
 
Jori's relaxfauteuils zijn misschien het beste voorbeeld van de unieke positie van Jori. Niet alleen omdat het mechanisme ervan een Jori patent is, maar vooral omdat ze perfect de flexibiliteit van het bedrijf en zijn voortdurend streven naar perfect zitcomfort illustreren.jori brainbuilder
 
Het mechanisme heeft geen lasnaden, waardoor alle onnauwkeurigheden tijdens de definitieve montage vermeden worden en waardoor het meubel heel soepel 360° rond kan draaien. Het traploos relaxmechanisme zorgt ervoor dat een optimaal ergonomische positie en 'spiertonus = 0' bereikt wordt. Het biedt u het maximum aan comfort in elke door u gewenste positie. Het allerbelangrijkste is echter dat het mechanisme volledig weggestopt werd, waardoor de vlekkeloze lijnen van de hedendaagse fauteuil in elke positie bewaard blijven. Om uw comfort nog meer te verzekeren, bestaan de Jori relaxen in een gamma van afmetingen, op ieders maat afgestemd.
 
Smits designcenter levert alleen kwaliteitsmeubelen. Jori maakt die.
Elk Jori zitmeubel heeft:
• een romp in beukenhout
• een elastische en duurzame vering
• veerkrachtige kussens met een lange levensduur
• Dacron®-vezels voor een zachte touch
• een aankleding in hoogwaardig leder

Jori relax fauteuil kopen bij Smits design center Delft

adviesSmits Designcenter heeft veruit de grootste collectie Jori relax fauteuils van Den Haag, Delft en omstreken. Bijna de complete collectie relaxfauteuils en TV-zeltels vindt u aan het Smits Designcenter. U kan pas een Jori aanschaffen nadat wij overtuigd zijn dat het model het beste bij uw persoonlijke situatie past. Kom eerst proefzitten, voel de luxe leervarianten en bewonder de verschillende design fauteuils.

Een handig hulpmiddel de Configurator !

Stel uw eigen meubel samen

 

 

Jori aanbiedingen

Soms moeten bestaande modellen plaatsmaken voor de nieuwe collectie. Daarom heeft Smits designcenter diverse showroommodellen in de opruiming. Om het u helemaal naar het zin te maken, heeft Jori diverse aanbiedingen.