Jasno

Jasno

Opruimingsartikelen


JASNO

Shutters, Houten Jalouzieën, Dutch Design vouwgordijnen en verticale lamellen , zeer sfeervolle raambekleding. Bij shutters en horizontale lamellen kunt u de lamel op en neer bewegen. Hiermee regelt u eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en privacy. Een groot voordeel van de JASNO shutters zijn de verzonken scharnieren. Deze zijn geheel onzichtbaar en geven de shutters een rustige moderne uitstraling.

De vouwgordijnen zijn uniek, het doek is gemaakt van geweven papier en gedecoreerd met mooie houten baleinen.

De Verticale lamellen zijn bekende producten, maar dit type is uniek, om en om draaibare lamellen eventueel met 2 verschillende kleuren lamel in één product.

Shutters worden exact op maat gemaakt. Er zijn een aantal kleuren, bedieningsvormen en 3 lamelbreedten. Pas gemeten, ze passen perfect: het maakt niet uit of u een vierkant, rond of een schuin raam heeft. Shutters zijn ook geschikt als  afscheiding van twee ruimten of als (schuif)deur in een kastenwand.

kwartiergezaagdEr zijn heel veel slechte shutters op de markt. Wij werken nu 16 jaar met JASNO, bijna probleemloos en als er iets is staat men direct paraat. JASNO Shutters behoren kwalitatief tot de top. De lamellen van de primewood shutter zijn kwartiersgewijs gezaagd. Hierdoor krijg je mooie lange en rechte lamellen die niet of nauwelijks krom trekken. pen-gat-verbindingDe zijstijlen zijn verlijmd met een zogenaamde pen-gat-verbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide verbinding. De zijstijl waarin de lamellen zijn bevestigd heeft een kern van meerdere lagen om en om verlijmd hout. Dit zorgt voor extra stevigheid en beperkt kromtrekken tot een minimum.

Tevens zijn er Ecowood shutters en aqualine shutters, vraag onze specialisten naar de juiste toepassing

JASNO Blinds de meest sfeervolle horizontale lamellen, sfeerbeeld zoals hieronder!

 Vouwgordijnen van JASNO een sfeerbeeld zoals hieronder !

Folds van Jasno

Smits Designcenter heeft de grootste en volledige JASNO presentatie van Delft, Den Haag en omstreken. Kom gerust eens kijken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!