Jasno

Jasno

Jasno

Shutters zijn dé sfeervolle trend voor raambekleding. Houten lamellen kunt u op en neer bewegen. Hiermee regelt u eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en privacy. Een groot voordeel van de Jasno shutters zijn de verzonken scharnierverzonken scharnieren. Deze zijn geheel onzichtbaar en geven de shutters een rustige moderne uitstraling.
 
Shutters worden op maat gemaakt. Daarom kunt u variëren met lamelbreedten, kleuren en bedieningsvormen. En ze passen perfect: het maakt niet uit of u een vierkant, rond of een schuin raam heeft. Shutters zijn daarom ook geschikt als  afscheiding van twee ruimten of als (schuif)deur in een kastenwand.

kwartiergezaagdEr zijn heel veel slechte shutters op de markt. Wij werken nu 14 jaar met Jasno, bijna probleemloos en als er iets is staat men direct paraat. Jasno Shutters behoren kwalitatief tot de top. De lamellen zijn kwartiersgewijs gezaagd. Hierdoor krijg je mooie lange en rechte lamellen die niet of nauwelijks krom trekken. pen-gat-verbindingDe zijstijlen zijn verlijmd met een zogenaamde pen-gat-verbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide verbinding. De zijstijl waarin de lamellen zijn bevestigd heeft een kern van meerdere lagen om en om verlijmd hardhout. Dit zorgt voor extra stevigheid en beperkt kromtrekken tot een minimum.

kleurenvochtbestedig

 

Ook de lakafwerking van de shutters is subliem, met een krasvaste vocht- en UV-bestendige meubellak voor de Primewood en Ecowood shutters. En de shutters hebben hoogwaardige scharnieren. En die kwaliteit kan je zien, voor nu en nog vele jaren. 

 

Vochtbestedig

Jasno shutters zijn vochtbestedig en dus ook geschikt voor badkamer of wellnessruimte, mits ze niet direct in contact met water komen. 

Ook op hoogte te bedienen

Voor moeilijk bereikbare plaatsen adviseren wij een bedieningsstok. voorheen werden elektrisch verstelbare lamellen gebruikt maar is gebleken te gevoelig te zijn voor verstoringen. Met de afstandsstok kunt u de lamellen op afstand bedienen.

Verschillende houtsoorten

Jasno shutters zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren: Primewood (teak) ecowood (composiet hout). Elke soort heeft een eigen sfeer.

jasno shuttersHygienilac Shutters

Indien gewenst kunt u de shutters ook in een lak verkrijgen waar bacteriën zich uitermate moeilijk kunnen hechten. Dat is ideaal voor schone ruimten, bijvoorbeeld een tandartspraktijk en bedrijfsrestaurants. Maar ook als u thuis liever geen bacterien in uw keuken wenst zijn hygienilac shutters een uitkomst. 

Shutters op maat

Smits Designcenter plaatst al jaren Jasno shutters. In de stoffenstudio is een volledige presentatie van  Jasno shutters opgenomen. Alle mogelijkheden kunnen wij demonstreren, zodat u de shutters geheel op uw persoonlijke situatie afgestemd kan worden.

Smits Designcenter heeft de grootste Jasno shutter presentatie van Delft, Den Haag en omstreken. Kom gerust een kijken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.