Interstar

Interstar

Opruimingsartikelen


Interstar

De collectie van Interstar is opgebouwd uit losse kastelementen waarmee u eindeloos kan variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Dat vraagt om specialisten die de niet alleen woonadviezen geven, maar u helpen bij het ontwerp. Bijna elke kast is uniek, speciaal met u en voor u getekend.
  
Smits Designcenter en Interstar werken al jaren samen. Smits is als geen ander in staat om de mogelijkheden in het Interstar programma naar uw huiskamer te vertalen. Onze adviseurs ontwerpen met het 3D-tekenprogramma Navigram een indeling die op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Zo krijgt u een goed beeld van het resultaat.

Aan het Smits Designcenter vindt u een groot aantal wandopstellingen, waarmee wij alle mogelijkheden van de complete Interstar collectie kunnen laten zien. Van TV-lift, open haarden, grepen, afwerkmogelijkheden, het is er allemaal. Zo kunt u de materialen en afwerking voelen. Zo krijgt u een nog beter beeld bij uw 3d-tekening. 

De medewerkers van Smits Designcenter plaatst ook de Interstar kasten zelf, dit wordt niet uitbesteed. Daarmee kunnen wij de hoge kwaliteit garanderen, die door ons nagestreefd wordt.

interstar dressoirDressoirs

Met een grote keuze aan verschillende Interstar kastelementen kunt u zelf uw dressoir samenstellen. U kunt kiezen voor een zwevend dressoir, ook een dressoir op een onderstel is mogelijk. En er valt nog meer te kiezen; wilt u kleppen, laden en/of deuren. Natuurlijk in de kleur die in uw woonkamer past. Wij helpen u graag bij het ontwerpen.

interstar boekenwand
Boekenwand

Alles is met Interstar mogelijk: een complete boekenwand of een kast met een aantal staanders. Het maakt niet uit of u een zwevende opstelling wenst of staand op de vloer. De boekenliggers zijn te combineren met ingebouwde verlichting. Naadloos ontwerpen wij de staanders van Interstar in het systeem, in de kleur die u wenst. U bepaalt wat voor sfeer u geeft aan uw boekenwand: vol met boeken of toch ook wat ruimte voor uw accessoires?

Computerkast

Uw computer is geen dissonant meer in uw woning. U kunt een element van de Interstar kast gebruiken als bureaublad, op de juiste werkhoogte afgesteld. Het blad kunt u invullen met een lade of een klep. Als u klaar bent met werken klapt u uw laptop dicht en is alles netjes opgeruimd in uw werkblad.

interstar TV-liftTV-meubel

Interstar wandmeubels bevatten een ingenieus liftsyteem waardoor u uw flatscreen  naar wens kunt laten zien of kunt laten zakken. Met de afstand bediening stelt u de gewenste hoogte in.

Open Haard

Interstar meubelen zijn leverbaar met een groot scala aan opties. Met de elektrische haarden hoeft u niet meer met houtblokken te sjouwen, maar geniet u wel van de gezelligheid en sfeer van een haard. De elektrische haarden van Faber geven de Interstar meubelen extra cachet. Ze zijn met afstandbediening regelbaar en dus helemaal gebruiksvriendelijk.

Een kijkje in de fabriek

Wij nodigen u graag aan ons designcenter uit om de Interstar kasten te bekijken. Ook een bezoek aan de fabriek in Assen is mogelijk. Hier heeft u alvast een kijkje in de fabriek.