Jori Shiva

Jori    |    Jean-Pierre Audebert

Shiva ademt een trendy, jonge en comfortabele sfeer uit. U kunt heerlijk wegdromen in de Shiva met eigentijdse look en strak loftdesign.

Jori Shiva staat als een mooie hoekbank in onze showroom. Geheel gestoffeerd in leder. De twee verschillende interieurs van de zitting zijn getoond. Het zitkussen met de rechthoekige-  en cilindervormige staafjes de z.g. "vlokken" en de zitting met hardschuim. Een groot verschil in zitcomfort en het effect op het strakke beeld van het zitmeubel.  

Wij hebben de shiva bijna klassiek gestoffeerd.

In praktische maar zeer comfortabele Konia leder is de bank op z'n best. Een hoekopstelling toont alle schoonheid van deze bank, de hoek waarin je weg kunt kruipen. Om meer diepte te bewaren verstelbare rugleuningen. Het zitcomfort uitgerust met compartimenten met verschillende "vlokken", een vulling die opgeklopt kan worden.

Shiva is beschikbaar met een vaste of mobiele rug. De lage rug accentueert het ruimtelijk effect van uw interieur. Door een eenvoudig duwtje tegen het rugkussen klapt het rechtop en kunt u genieten van een maximum aan zitcomfort, gecombineerd met een maximum aan design. De losse lendenkussens en vaste armleggers verhogen het zit- of ligcomfort. Op de zitting zelf ligt een zacht aanvoelend, vastzittend kussen dat het strakke model een zacht, warm en knus cachet geeft. De relatief lage zithoogte accentueert het ruimtelijke effect van uw woonkamer en benadrukt het jonge karakter van dit model.

Shiva is er in 4 verschillende pootuitvoeringen (elk naar wens met of zonder armkussen bovenop de armlegger):
* met U-vormige, aluminium poten die onder de armlegger doorlopen
* op gepolijst alu onderstel
* met doorlopende, beklede armleggers tot op de grond
* op gesloten, lederbekleed onderstel

Shiva bestaat uit een veelvoud van elementen, met heel wat combinatiemogelijkheden, voor een onverwacht zit- of ligplezier. Proef het avontuur, vlij u neer in de grandioze Shiva en ontdek de bijhorende poef en tafel.

Shiva is verkrijgbaar in mooi leder en een comfortabele stof uitvoering.