Hoekbank

Hoekbank

Opruimingsartikelen


Hoekbank

Een hoekbank is bij uitstek geschikt om een gezellige zitgroep te creëren. In een hoekbank zit u gezellig en intiem bij elkaar. Knus met familie of vrienden bij elkaar in de hoekbank of met de “Eigen Huis & Interieur “ of een goed boek in uw hoekbank in weg te kruipen.  

Rolf Benz EgoOmdat een hoekbank uit één geheel bestaat oogt het mooi. Hoekbanken geven een rustiger interieurbeeld dan opstellingen zonder hoekbank. Vanwege de open kanten wordt in uw interieur een ruimtelijk effect bereikt.  
 
Een nadeel van een hoekbank is dat de hoekbank iets minder makkelijk te veranderen is. Dit nadeel weegt ruimschoots op tegen de voordelen van hoekbanken: het ruimtelijke effect en de gezellige zitgroep. Als alternatief wordt een hoekopstelling ook wel van twee losse banken gemaakt. Een losse 2-zits gecombineerd met een 2,5-zits- of 3-zits bank geeft een gelijke opstelling als een hoekbank. U mist dan het comfortabele wegduiken in de hoek van uw hoekbank, maar bent wel flexibeler dan een hoekbank.
 
Smits Designcenter heeft een ruime keuze uit prachtige hoekbanken. Voorbeelden zijn de hoekbanken Faya Lobi, Vol-de-rêve, Entrada of B-flat van Leolux, maar ook de Dono en Ego van Rolf Benz zijn prachtige voorbeelden van eindeloos te creeren opstellingen van uw favoriete hoekbank. Montis heeft een hoekbank met de Axel van Montis en Jori met de Shiva. Kom en probeer deze prachtige hoekbanken in onze showroom aan het Estland te Delft, slechts 12 minuten van het centrum van Den Haag.
leolux cuno  
Natuurlijk adviseren wij over de mogelijke stoffen en ledersoorten op uw hoekbank. Ook adviseren wij graag of een hoekbank in uw interieur past. Daarvoor maken wij gebruik van ons 3D-tekenpakket waarbij de hoekbank ingetekend is. De maten van uw hoekbank zijn op schaal ingetekend, zodat de looppaden langs uw hoekbank in een oogopslag duidelijk worden.