Harvink

Harvink

Opruimingsartikelen


Harvink

Harvink en Smits Designcenter !

Harvink dankt aan zijn historie nog enkele karakteristieke en belangrijke kenmerken n.l. het zichtbaar dragende externe frame van het zitmeubel en de lijfspreuk van de heren Harm en Harry Vink : “Schoonheid, functionaliteit en kwaliteit zijn de strategische uitgangspunten  van de “familie” Harvink.

Deze visie maakt dat het bedrijf al meer ca. 70 jaar designmeubelen maakt.

Ook het Smits Design center heeft in 80 jaar een enorme ontwikkeling meegemaakt van klassiek naar Design meubelen. In 2015 zijn de wegen van Smits en Harvink bij elkaar gekomen. Wij kunnen meer klanten laten genieten van zeer karakteristieke meubelen, de meubelen van Harvink. 

Harvink in de huidige tijd, Eigentijds Sander als Industriëel ontwerper. Aletta als bedrijfskundige, samen met hun team maken zij meubelen met een juiste prijs / kwaliteit verhouding.

Harvink is voor een excellente groep van onze klanten schitterend in te passen, het geweldige zitcomfort en de schoonheid van het meubel.

Wij zijn bijzonder enthousiast over onze presentatie van Harvink en gaan dan ook voortvarend van start. Wij plaatsen een grote collectie Harvink voor u. Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. De modellen die op onze website worden vermeld, staan in onze showroom.

Meubelen die niet in onze collectie Leolux, Rolf Benz, Jori of De Sede te vinden zijn.

Harvink is een schitterende aanvullende collectie voor het Smits design center, modellen die niet vergelijkbaar zijn met onze bestaande merken.

Ook een bijzonder kenmerk van de Harvink collectie, de afneembare hoezen:

Nieuw in onze collectie is het werken met afneembare hoezen. Hoezen die professioneel te reinigen zijn en hoezen die i.v.m. met vlekken door nieuwe te vervangen zijn.

Er zijn enorm veel variaties en mogelijkheden bij elk model, informeer bij onze interieur adviseurs, naar de Harvink stoffen zijn stof collecties van de Ploeg en Kwadrat ook te gebruiken voor uw keuze stoffering.

Neem vooral wat tekeningen en foto’s voor ons mee als u wenst in een eerste gesprek geadviseerd te worden. U Bent welkom  namens Harvink en het Smits Designcenter team.

De Presentatie staat voor u klaar !

Het maakproces van Harvink in beeld :