Forbo

Forbo

Opruimingsartikelen


Forbo

Novilon stroken

Forbo maakt uiterst hoogwaardige vloeren. Iedereen is opgegroeid met de merken Marmoleum en Novilon, die tegenwoordig in een ongekend grote variatie aan dessins en soorten verkrijgbaar zijn. In elk interieur zijn deze sfeervolle harde vloeren in te passen. De innovatie in dit oer-Hollandse fabrikaat zorgt er voor dat houten vinyl vloeren niet meer van echt te onderscheiden zijn. In de keiharde toplaag van Novilon stroken is een ondiep reliëf aangebracht dat precies de structuur van de nerven en knoesten volgt. 

De harde vloeren zijn er in allerlei hout-variëteiten en kleuren. Whitewash eiken, licht eiken, donker geruwd eiken zijn enkele dessins uit het uitgebreide eiken-programma. Maar u kunt ook kiezen uit exclusieve houtsoorten als mahonie, kersen, wengé en esdoorn.

novilon eiken

Duurzaam

Deze vloeren hebben een zeer duurzaam karakter, ze gaan lang mee en dragen bij aan een beter milieu. Marmoleum heeft het cradle-to-cradle zilveren certificaat behaald. Aan dit eco-product zijn tal van duurzame milieucertificaten uitgereikt. Marmoleum wordt van lijnzaadolie gemaakt. Dit is een 100% natuurlijke stof die uit vlas gewonnen wordt. Daarnaast bestaat Marmoleum uit hars, tallolie, houtmeel, kalksteen, pigmenten, jute en lak. Op de pigmenten en lak na zijn al deze ingrediënten (97%) natuurlijk. Bovendien zijn houtmeel en tallolie restproducten van de houtindustrie die Forbo hergebruikt. Tevens is Marmoleum composteerbaar en kan het in zijn geheel gerecycled worden.

Novilon walnootForbo bij Smits Designcenter

In onze stoffenstudio treft u de mooiste marmoleum en vinyl vloeren van Forbo aan. Wij helpen u graag bij het combineren met raam- en wandbekleding en geven vrijblijvend een kleuradvies.

Onze vakmensen zijn expert in het leggen van harde Marmoleum en Novilon vinyl vloeren. Het is een vereiste dat de ondervloer helemaal vlak is. Wij egaliseren de vloer voordat hij gelegd wordt. Eventueel voorzien wij de vloer van een speciale ondervloer. Alleen zo kunt u jarenlang genieten van uw interieur.