Ferrolight

Ferrolight

Opruimingsartikelen


Ferrolight

Ferrolight design verlichtingferrolight pixel staande lamp sfeer

Ferrolight verlichting is design van de bovenste plank. Met het flinterdunne ontwerp van Ferrolight lampen kunt u in uw interieur een uniek en sfeervol lijnenspel van verlichting creëren. Het minimalistische subtiele design van Ferrolight verlichting geeft moderne interieurs extra dimensie. Zij die Ferrolight in nostalgische interieurs toepassen en het prachtige contrast van modern en klassiek met elkaar te mengen, weten als geen ander hoe spannend dit contrast kan zijn.

Technologie van Ferrolight

Dit is slechts mogelijk door de toepassing van hoogwaardige materialen als roestvrij staal, massief aluminium en wengéhout. De nieuwste technologie verwerkt Ferrolight in haar ontwerpen. Zo wordt in Ferrolight Bes reeds de derde generatie LED-verlichting toegepast. Het energieverbruik van deze verlichting ligt ruim 80% procent lager dan bij normale gloeilampen.

Elk type Ferrolight verlichting kunt u dimmen. Zo ook kunt u de LED-verlichting van Ferrolight dimmen. Op deze wijze creert u altijd de juiste sfeer in uw interieur.

Ferrolight persoonlijke verlichting

In overleg met u kunnen we aanpassingen realiseren, zodat verlichting geheel persoonlijk wordt. Bijzondere ophangconstructies zijn zo mogelijk geworden. Fijne bijkomstigheid van de Ferrolight hanglampen is dat de hoogte volledig vrij te bepalen is. Kamers met hoge plafonds kunnen met Ferrolight stijlvol verlicht worden. 

ferrolight ultimo staande lamp sfeerFerrolight bij Smits Designcenter

Smits Designcenter heeft de complete collectie verlichting van Ferrolight. Onze stylisten adviseren u graag hoe de stijlvolle design verlichting van Ferrolight in uw interieur toegepast kan worden. Natuurlijk helpen wij u bij het opstellen van lichtplan voor uw interieur.

Wij hebben een jarenlange relatie met Ferdinand en Marike Verbeek, de oprichters en huidige directie van Ferrolight, waardoor wij u altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte kunnen brengen.