Leolux Pallone

Leolux    |    Roy de Scheemaker

Design: Boonzaaijer, Mazirac en De Scheemaker, 1989

Leolux Pallone stamt uit 1989 en werd in eerste instantie ontworpen voor het Huis van de Toekomst. Roy de Scheemaker ontwierp een zwevende bal (vandaar de naam, Italiaans voor bal). De pootjes en het ruggetje zijn eigenlijk alleen nodig voor het juiste comfort.

Deze design klassieker oogt anno nu nog helemaal modern. Reden voor Leolux om het programma belangrijk uit te breiden: we kunnen spreken van een hele Pallone familie. Naast de originele formaat (Pallone Pa) kunt u ook zitten in een iets kleiner model (Pallone Ma) en de bekende kleinste telg (Pallone Puppy). In de familie vindt u ook een mooie poef, die uw voeten comfortabel rust geven.

Pallone is een heel individuele uiting, juist door de vrije keuze die de consument heeft om deze design fauteuil aan te kleden. Daardoor sluit deze fauteuil heel goed aan bij zowel moderne als behoudende interieurs. Leolux heeft 3 vrolijke en eigentijdse stoffencollecties voor de Pallone Family geïntroduceerd met elk zijn eigen sfeer: pop art, Jazz en Holywood.

Nu maakt Leolux de Pallone in een Limited Edition. Momenteel verkrijgbaar in senso-leer voor een hele speciale actieprijs. Stel nu uw eigen Pallone samen. En heeft u vragen, kom gerust even naar ons designcenter om proef te zitten of de verschillende stof- en leersoorten van de Pallone te bewonderen. Dat is sowieso handig, omdat de kleuren op een computerscherm toch altijd iets afwijken van de echte bekleding.

Leolux Pallone in senso leer is nu extra voordelig leverbaar:

Van € 1.530,- voor € 1.395,-