Leolux Scylla

Leolux    |    Gerard Vollenbrock (1949)

Design: Gerard Vollenbrock, 1996, 2013

Designfauteuil Scylla met herinneringen aan "De Stijl" en voorzien van een schitterend buisframe, dat helemaal achter de rug doorloopt en stoere armsteunen.

Vanaf maart 2015 ook in harde stoffering te leveren, kom proefzitten ! 
 
Scylla flavour is verkrijgbaar in 21 stof/leer-combinaties: basil, mint, parsley, chili, salsa, cayenne, balsamico, vinegar, oyster, poppy, black bean, cardamon, turkish delight, cream, vanilla, absinthe, mojito, bramble, blueberry, sorbet, marmelade. De armleggers zijn uitgevoerd in leer Senso. Tegen meerprijs ook in andere kleuren en stof/leercombinaties mogelijk.

Ontwerp hier uw eigen Scylla. Even geduld om de pagina te laden....

 Scilla flavours

De Scylla is nu in 16 stof/leer-combinaties voor een scherpe actieprijs leverbaar. Deze combinaties hebben een verschillende smaak. Nu kunt u uw eigen smaak kiezen: basil, mint, parsley, chili, salsa, cayenne, balsamico, vinegar, oyster, poppy, black bean, cardamon, turkish delight, cream en vanilla. De armleggers zijn in senso-leer. 

Scylla Jewels

Er zijn nu ook 14 modellen Scylla stof/leer-combinaties voor een scherpe actieprijs in de stoffen Matrix en Memory.

Bepaal nu uw eigen smaak: maak uw eigen scylla. En heeft u vragen, kom gerust even naar onze showroom om proef te zitten of de verschillende stoffen van de Scylla te bewonderen. Dat is sowieso handig, omdat de kleuren op een computerscherm toch altijd iets afwijken van de echte bekleding. Op veler verzoek is Scylla nu uitgebreid met een pouf. De voetjes kunnen in chroom uitgevoerd worden. 

Hoge rugleuning

Leolux Scylla is ook verkrijgbaar met een hogere rug. Zonder het kenmerkende design van Gerard Vollenbrock's design klassieker tekort te doen, geeft Leolux Scylla nu extra comfort aan lange mensen. De totale rughoogte van deze Scylla is 86 cm (+13 cm).

De Scylla bestaat na maart 2015 ook in zitcomfort "hard" (kom proefzitten en voel het verschil)

Prijsvoorbeeld Scylla laag Jewels Citrine (citrine staat ook in onze shworoom) :

Van € 1.870,- voor € 1.495,-