Leolux caruzzo

Leolux    |    Frans Schrofer (1956)

Design : 2015

Caruzzo is een draaifauteuil die op valt door zijn ronde vormen. De hoge ronde rug is om uw hoofd gevormd.

het geeft een extra gevoel van geborgenheid. De ambachtelijke stiknaden geven een sierlijk accent. Het comfort wordt extra verhoogd door een subliem "kantel" mechaniek.

Een zacht hoofdkussen en een pouf kunnen het zitten nog meer aangenaam maken.

De caruzzo kan in verschillende buiten en binnen kleur worden gestoffeerd, kleurrijk en modern.

Caruzzo in onze showroom:

Wij hebben de caruzzo in het nieuwe leder Ceras geplaatst, een stoffering waarbij de siernaad het meest mooi tot zijn recht komt. De poot, een sierlijk detail en hendel is in gepolijst aluminium uitgevoerd. Een hele rustige bijna klassieke uitvoering die in elk interieur past.

Neem de tijd om de fauteuil te proberen in onze showroom

 

Caruzzo bekroond met de Red Dot Award :

De Leolux draai/neigfauteuil Caruzzo is bekroond met de Red Dot Award voor productdesign. De Red Dot is wereldwijd een van de meest gerenommeerde designwedstrijden en de vakjury kent jaarlijks erkenningen toe aan producten met een uniek design. Met gepaste trots ontvangt Leolux deze Award voor deCaruzzo, een fauteuil die op perfecte wijze design, innovatie, comfort en vakmanschap combineert.

Caruzzo (Frans Schrofer) is gecreëerd met hulp van de nieuwste computertechnieken, maar tegelijkertijd met het klassieke Leolux vakmanschap. De hoge rug biedt naast comfort ook privacy om ultiem te kunnen relaxen. De draaifauteuil is uitgerust met een neigmechaniek dat u in elke positie kunt blokkeren voor een hoogstpersoonlijk comfort. De geregen siernaad “Artisan” aan de achterzijde wordt volledig handmatig door de stoffeerders aangebracht. Een fraai staaltje vakmanschap waarmee Caruzzo direct aandacht trekt.

 

 Leolux artisan carruzzo   Leolux Artisan Carruzzo