De Sede DS-277

De Sede    |    Christian Werner (1959)

Design: Christian Werner, 2013

De Sede DS-277 combineert een wonderschoon design met doordachte functionaliteit, zoals alleen De Sede kan. Het zwaar verchroomde onderstel van De Sede DS-277 herbergt unieke technologie welke u alle bewegingsvrijheid schenkt. De Sede DS-277 kan om zijn as draaien alsook traploos neigen. In elke positie kunt u de rem gebruiken om uw ideale positie vast te houden.

In de rug van De Sede DS-277 is een verstelbare hoofdsteun opgenomen. Eenvoudig kiest u de juiste hoogte. Een krachtige magneet zorgt ervoor dat de hoofdsteun op zijn plaats blijft. Christian Werner’s ontwerp is functioneel, doordacht en uiterst elegant.

Ook de prachtig afgewerkte voetsteun van DS-277 verraadt het vakmanschap van De Sede. De voorkant heeft een flexibele rand en voorkomt daarmee dat uw achilleshiel onprettig belast wordt. Zo komt u volledig tot rust.

Het onderstel van De Sede DS-277 is in chroom uitgevoerd. De ranke 4-teens voet in lak-uitvoering kleurt De Sede DS-277 in elk gewaagd interieur. Alle lederkwaliteiten (living, select, touch en naturale) in een groot scala aan kleuren maken uw DS-277 volledig persoonlijk.

De Sede DS-277 kunt u in ons design center proberen. Buitenzijde living Sigarro en binnenzijde in Natura leder Sigarro met Bordeau rood contrast stiksel.