Rolf Benz 577

Rolf Benz

Design Rolf Benz 577: Schnabel, Schneider Industrial-Design

Rolf Benz 577 is moooi. Rolf Benz 577 is eveneens revolutionair. Deze relaxfauteuil werd ontworpen waarbij u zich in relaxpositie volkomen gewichtloos waant. U kunt zich volledig ontspannen in uw Rolf Benz 577. U voelt alsof u in een hangmat ligt.

De Rolf Benz 577 heeft diverse patenten, waaronder die voor ophanging van de “hangmat”. Het unieke zitcomfort komt u daarom uitsluitend in deze relaxfauteuil tegen.

Om het zitcomfort nog verder te veraangenamen heeft de Rolf Benz 577 een verstelbare hoofdsteun. Door deze mogelijkheid kunt u ook in relaxhouding TV kijken of gemakkelijker een boek lezen.

Schnabel weet als geen ander dat elk mens uniek is. De Rolf Benz 577 is daarom leverbaar in diverse varianten. Mensen met een lengte langer dan 185 cm kunnen het beste voor de Rolf Benz 577 LSE-large kiezen. Dit is het hoge model. De Rolf Benz 577 LSE is voor mensen onder de 185 cm.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een Rolf Benz 577 met of zonder armleuningen te kiezen. In het model zonder armleuningen komt de ronde vorm van de Rolf Benz 577 nog beter tot zijn recht.

Rolf Benz 577 is leverbaar in stof en leer. Er zijn diverse voetafwerkingen, waaronder de fraaie vierteens voet.