Opruimingsartikelen


Design banken

Een hedendaagse bankstel is er in alle vormen en maten, veelal te combineren in verschillende stoffen of luxe leer. Een bankstel in leder geeft een heel andere uitstraling dan een comfortabel bankstel in stof uitgevoerd.
 
lounge bank met chaise longue

Een uitzonderlijk bankstel is de chaise longue. Dit bankstel is niet alleen geschikt als blikvanger in uw interieur, maar vooral om heerlijk te relaxen. 

In ons interieur proberen we een tegenhanger te vinden voor ons steeds jachtiger leven. Na een drukke werkdag is het heerlijk relaxen in je bankstel, zeker als het een lounge bankstel is. Dit type bankstel leent zich uitstekend voor even “chillen en loungen”.

leolux volare

Jonge paren maken wij graag attent op de love-seat, een bijzonder type bankstel waar je gezellig tegen elkaar aan kunt zitten. Saint-Exupéry zei ooit: “Houden van is niet náár elkaar maar met elkaar dezelfde kant ópkijken”. En waar kan je dat beter doen dan in een love-seat. De love-seat, een bijzonder bankstel.  

Vlij u neer op een bankstel in de showroom aan het Smits Designcenter. U vindt er bankstellen van de topmerken. Jori heeft een prachtige 2-zits, 2,5 zits en 3-zitsbanken. Daarnaast vindt u er bankstellen van Rolf Benz en Montis. Wij willen u graag adviseren over de mogelijkheden.


Page 1 of 2