De Ploeg:

De Ploeg:

dePloeg:

De Ploeg is uniek. De gordijnen van de Ploeg zijn uniek. Met ingang van 2010 ontwerpt en produceert de Ploeg uitsluitend “groene” gordijnen. De materialen zijn voor 100% recyclebaar. Daarmee zet de Ploeg een trend, een trend die past in ons besef dat we ook in ons interieur voor de wereld van morgen kunnen zorgen.

Mooi voor nu, verantwoord voor morgen

Het bijzondere is dat de Ploeg nergens concessies heeft gedaan aan haar imago om warme intieme gordijnen te ontwerpen. Natuurlijke materialen als wol en linnen onderstrepen de natuurlijke echtheid, die de collectie kenmerken. Het kleurgebruik, de patronen en gebruikte materialen zorgen voor sfeervolle interieurs, interieurs waar u zich thuis voelt.

Interior Innovation Award

In 2012 won Kendix de prestigieuze Interior Innvation Award met de prachtige meubelstof Nevada. Hiermee bewijst dePloeg het innovatieve karakter van haar producten. Gordijenen en meubelstoffen, die wij van harte aanbevelen.

Design collectie

Alle stoffen van de Ploeg vindt u in de stoffenstudio van Smits Designcenter. Laat uw inspireren door de prachtige en natuurlijke stoffen van De Ploeg.