De Sede

De Sede

Opruimingsartikelen


De Sede

De Sede is het topmerk uit Zwitserland, beroemd om haar vakwerk met de beste aniline leersoorten. Alleen de allerbeste leersoorten worden toegepast: lidtekenvrije stierenhuiden uit Scandinavie. Diverse bewerking leiden tot de juiste toepassing op een bepaald model. Neck-leer heeft een zeer stoere uitstraling, het zachte natuale-leer straalt gewoon comfort uit. Dat ziet u, dat voelt u.

Al vele decennia tonen de vaklieden van De Sede hun vakmanschap om dit prachtige leer op de design meubels te krijgen. Dat is handwerk, omdat alleen zo het beste resultaat verkregen wordt. U herkent het in de toepassing van bijzondere steken. Of in het gebruik van 5 mm dik leer. En ook in de manier waarop een biesje in een naad wordt genaaid. Zo krijgen de meubelen een bijzondere uitstraling.

De Sede meubelen zijn maatwerk. Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Voor zware mensen kunnen extra singles geplaatst worden, een standaard maat kan iets verkleind of vergroot worden. En als u die ene speciale kleur bij uw kunstwerk wenst, dan kan uw leer in die kleur uitgevoerd worden. Volledig maatwerk. En wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzen.

Design meubelen met zoveel mogelijkheden vragen om een vakkundig advies. Daarom werkt De Sede al jaren met Smits Designcenter. Breng eens geheel vrijblijvend een bezoek aan het Smits Designcenter.