D-tec

D-tec

Opruimingsartikelen


D-Tec

D-tec albatrossD-Tec is ruim 30 jaar geleden opgericht door de broers Borgens. Nu heeft D-Tec één van de mooiste design collecties voor woonaccessoires, garderobes, schoenenkasten, bijzettafels en spiegels.

De hoogwaardige kwaliteitsproducten, die D-Tec fabriceert, ontwerpt zij zelf, een garantie voor uniek design. Onder leiding van oprichter en industrieel ontwerper Mark Borgens werken drie D-Tec ontwerpers continu aan innovatieve ideeën. U herkent het D-Tec strakke design met edele metalen als RVS, nu eens gecombineerd met massief noten, dan weer stijlvol aangevuld met moderne materialen.

Ook de productie houdt D-Tec in eigen hand. Dit is uw garantie voor hoogwaardige Duitse kwaliteit, die u jarenlang plezier verschaft.

d-tec baikalOp deze manier heeft u plezier van de ontwerpen van D-Tec, waaronder moderne klassiekers als het garderobeprogramma Pacific. Al meer dan 15 jaar kunt u kiezen uit een van de vele Baikal spiegels. Deze tijdloze klassiekers geven naast hun prachtige decoratieve werking ook unieke lichteffecten.

d-tec sherpaSmits Designcenter is ster-dealer van D-Tec. Dit houdt in dat u in onze showroom een grote collectie uit het D-Tec assortiment kunt bekijken. U kunt zelf de kwaliteit van dit top-product voelen en zien hoe de afwerking aan de hoogste standaarden voldoet. Daarnaast geven wij deskundig advies over de toepassing van deze producten in uw interieur, of dat nu uw woonkamer, badkamer of entree is. Neem vrijblijvend een kijkje in ons design center.