Corona virus

Onze voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus  

Bij het Smits Design Center te Delft staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om u en anderen te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19) treffen wij een aantal maatregelen. Hieronder leest u een overzicht van de stappen die wij ondernemen.

In de winkel

Vooralsnog blijft onze winkel open, in afwachting tot verdere ontwikkelingen en advies vanuit het RIVM. Wij houden onze reguliere openingstijden aan en houden u op de hoogte als hier veranderingen in komen.

Wij nemen hygiënemaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Wij maken contactpunten in de winkel, zoals handgrepen, stalen en de pinautomaat met regelmaat schoon. Daarnaast vragen wij klanten om betalingen zo veel mogelijk over te maken in plaats van per pin of contant te betalen.

Er is ruimte genoeg in onze showroom, in contact met klanten houden wij een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter in acht. Medewerkers die symptomen van het virus vertonen of tekenen van verkoudheid, hoest, keelpijn en/of koorts blijven uiteraard thuis.

Bezorging van bestellingen en afspraken bij klanten thuis

Wij zullen binnengekomen bestellingen in overleg en indien u geen symptomen heeft van het virus, blijven bezorgen bij u thuis. Afspraken om bijvoorbeeld in te meten kunnen doorgaan. Uiteraard nemen wij hierin ook weer extra hygiënemaatregelen. Ons personeel wast voor en na iedere bezoek de handen en houden ook hier een gepaste afstand van 1,5 meter aan. Wij vragen aan u om betalingen over te maken in plaats van te pinnen.

Hoe kunt u ons helpen?

Heeft u lichte symptomen van verkoudheid en/of koorts, dan verzoeken wij u om onze winkel uit voorzorg niet te bezoeken. U dienst in de winkel ook zoveel mogelijk afstand te bewaren van minimaal 1,5 meter.

Wij vinden het erg vervelend dat wij deze maatregelen moeten treffen, maar zetten ons beste beentje voor om u zo goed mogelijk van dienst te blijven en u de service te verlenen die u van ons gewend bent. Wij willen u als klant alvast bedankt voor uw begrip en vertrouwen. Het team van Smits Design Center Delft wenst iedereen veel sterkte en kracht toe voor de komende periode. Samen komen wij hier hopelijk sterker uit.

Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor de laatste informatie.