Leolux Faya lobi

Leolux    |    Hugo de Ruiter (1959)

Design : 2003

Een typische nonchalante bank voor het gehele gezin. Door de grote bekledingsdelen toch ook weer een strakke bank. Een bank om heerlijk in te leven. De Faya Lobi wordt alleen in stof uitgevoerd. Het zitcomfort is medium. Door het gekozen zitcomfort en de grote bekledingsdelen is plooivorming niet te vermijden. Niet alle stoffen zijn toe te passen, wij zoeken met u de meest geschikte praktische en mooie stof.

De poten zijn rank en gemaakt van aluminium.

De bank is samen te stellen uit diverse elementen. elementen met arm, hoekelement een diepe en ondiepe chaise lounge, een 1,5 zit element en enkele maten poufjes. Er is dus een hele grote bank te maken indien gewenst.

De bank kan aan de hand van uw wensen en mogelijkheden in het interieur samen gesteld. Wij hebben inmiddels veel ervaring met deze bank en kunnen u bij de samenstelling ondersteunen. De ruimte speelt een rol, de logistiek rond de bank de praktische en specifieke wensen.

 

De Leolux Faya Lobi in onze showroom :

Wij hebben de Faya Lobi geplaatst met de zeer sterke en decoratieve stof Macaron Het 2,5 zitselement met de chaise lounge.

Momenteel wordt deze bank met een gereduceerde prijs geleverd in de stoffen Artez Cuzco, Bolster, Macaron en Divana Melange.

prijsvoorbeeld van onze showroom bank 2,5 zitselement met de chaise lounge pouf deel

Van € 5.990,- voor € 4.645,-