Leolux Paleta

Leolux    |    Christian Werner (1959)

Design : 2015

Een palet gestoffeerd in dezelfde of afwijkende kleur stof of leder. Een zeer rank dragend plateau onder de gehele bank, doorlopend naar een zwevende rug. Geheel comfortabel gemaakt met dikke kussens. Een geheel eigentijdse bank anders dan alle anderen. Mooie bijzondere details zijn nog aan te brengen zowel in stiknaad en "plate en in- / outside tray".

Dit model beschikt over talloze elementen schakelbaar en op zich zelf staand. Een hoge rug kan zelfs ook met een scharnierend deel.

Onze showroom :

Wij hebben de paleta in een mooie hoekopstelling geplaatst met de hierboven genoemde details.

Een nieuwe stof is gebruikt, de Savona. Dit model vinden wij uitstekend voor zowel stof als leerbekleding. Het model is zelfs, vinden wij, zeer geschikt voor het gebruik van de leersoorten dikker met een iets grovere nerf. Het plateau hebben wij hetzelfde gestoffeerd als de zitkussens, het model kan gerust uni gestoffeerd  worden, ook dan is het meubel al speels en stijlvol. De lage rug hebben wij toegepast, iets strakker en ook voor grotere mensen geeft de "lage" rug voldoende ondersteuning. Wij raden u aan dit model te zien en voelen, een bank met potentie.

 Een opsomming van de mogelijkheden :

- Pouf

- 3 zitsbank

- 3 zits met aangebouwde pouf

- 1 zits met aangebouwde pouf

- 3 zits met armkussen einddeel

- 3 zits met platau einddeel

- chaise loungue

- schakelbank inclusief hoek en armkussen einddeel

 

- Poten aluminium gepolijst of gelakt

zithoogte mogelijk + 2 cm een bank met potentie