Leolux Gynko

Leolux

2014, Design Jörn Wulff en Thomas Müller

Een warme bank waarin U zich kunt nestelen. Even de "oren" omhoog zetten en in de hoeken is een hoofdsteun beschikbaar. De armleunig "oren" omlaag laat een nette en strakke bank zien, opgeruimd en netjes. Ronde vormen, geheel gestoffeerd tot bijna aan de vloer, de pootjes zijn nauwelijks zichtbaar.

Na grondig onderzoek zijn voor de bank voor alle delen keuzes gemaakt. Het optimum van comfort, verschillende type hardschuim dus. Het slimme mechanisme (natuurlijk op duurzaamheid getest) maakt dat de "oren" mooi rond buigen.

Om het gebruikers gemak te optimaliseren is een mooi rond poufje ontworpen op kleine zwenkwielen, gemakkelijk bij de bank te trekken. Ook is het mogelijk een heerlijke chaise longue onderdeel uit te laten maken van de bank.

Er zijn 4 elementen om een mooie bank op maat mee te creëren. Ons team van het Smits Designcenter kan u ondersteunen met het ontwerpen van Uw bank! Er zijn 3 banken mogelijk de 2, 2,5 en 3 zits (gemeten 205,230 en 255 cm breed). De zithoogte van 41 cm kan als u dat wenst gewijzigd worden, lager - 1,5 cm of hoger + 1,5 cm.

De Gynko kan zowel in stof als in leer worden gestoffeerd. Let op ! naast dat het karakter van stof en leer verschillend is, zal ook de naad indeling verschillen. Wij zullen u daarop wijzen bij een bezoek in onze showroom.