Leolux Oscar

Leolux    |    Christian Werner (1959)

Design: Chistian Werner, 2013

En de Oscar voor meest comfortabele bank gaat naar .... de Leolux Oscar.

Alles aan deze prijswinnende bank heeft de allure van de meest prestigieuze filmprijs, de Oscar. Die allure komt tot uiting in design en comfort. De armen, die een lichte hellingshoek hebben, nodigen uit om tegen aan te vleien, ze nodigen uit om comfortabel horizontaal aan te liggen.

De zachte zitting verhoogt het comfort, zo ook de los gestoffeerde bekleding. De warme gloed van Leolux’ nieuwe stof Fierra geeft comfort aan het oog en voelt wonderbaarlijk zacht aan. Raffino is een nieuwe aaibaar zachte semi-aniline leersoort, die op Leolux Oscar volledig tot zijn recht komt. Wie Leolux Oscar zegt, zegt comfort. De bijpassende kussens hebben een vulling van eendeveren.

Graag vestigen wij uw aandacht op de sierlijke pootjes van Leolux Oscar. Zij zijn verkrijgbaar in gepolijst aluminium of in een van de vele Leolux lakkleuren. De fraaie belijning van Leolux Oscar kunt u accentueren met een contrasterende bies, leuk als die overeenstemt met de kleur van de pootjes. Ook een bies in ton-sur-ton streelt de visuele zintuigen. Wij adviseren u graag welke kleuren in uw situatie de voorkeur kunnen krijgen.

Leolux Oscar is leverbaar in een zowel standaard zithoogte (39 cm) als + 2 en +4  cm, voor langere mensen. Het programma bestaat uit een 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, hoekbank, chaise longue, einddeel poef en losse pouf.