CarpetSign

CarpetSign

CarpetSign

Carpet Sign maakt volledig op maat gemaakte karpetten en tapijt.  Hoogte, kleur, materiaal, alles combinaties zijn mogelijk. Elk karpet is daarom uniek van structuur, maat en kleur en wordt geheel afgestemd naar individuele wens. Een oneindig gevarieerde collectie ontstaat door het mêleren van diverse garentypen en kleuren. Naar wens maken we een toef met de door u gewenste combinatie.

Unieke karpetten

De rijke vloerkleden zijn uniek van structuur, maat en kleur:  de  Carpet Sign Studio werkt met passie en expertise kleurstalen uit die prachtig zijn afgestemd op uw interieur.
Carpet Sign is gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes.  Van laagpolig, uitgevoerd in 10mm tot hoogpolig in 60 mm en alles daartussen.

Dutch design

De productie vindt in zijn geheel plaats in Asten met een team van 30 vakkundige en gemotiveerde mensen. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machinerieën en ambachtelijke processen. Door de CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in  vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend!
Trots op het product, trots op onze mensen, trots op de fabriek. Én trots op de volledig autonome, Nederlandse productie. Kortom trots op ‘Dutch Design’!