Binnenkijken bij...

Een tevreden klant daar gaat het om. Een aantal van onze tevreden klanten vinden het uitstekend om beelden van hun interieur te gebruiken om u te inspireren. Wij respecteren natuurlijk dat niet iedereen bij naam wil worden genoemd.

Wilt u zien waarom deze mensen blij zijn? Neem dan ook een kijkje bij hen binnen.

sfeer interieur Vliet

 

Architectonisch een bijzonder mooi huis. De wens  om  een kastenwand te plaatsen op de rond lopende muur is ingevuld met losse kastelementen. Warme karpetten op maat accentueren de diverse leefruimten en objecten.

 

 

 

 Nutzel

 

 

Midden in de gezellige binnenstad van Delft woont de familie Nutzel een prachtig appartement. Het moderne interieur vertoont nog sporen vanuit de vorige eeuw. 

 

 

 

 binnen kijken Nootdorp

 

De wens een warm haardvuur, een vitrine voor de Droste verzameling, een televisie die uit het beeld kan verdwijnen. Gerealiseerd in Nootdorp.

 

 

 

 

 bij Capelle a/d IJsel

 

 

 

In capelle staat een woning, Modern design.sfeer interieur verhoeff

 

Warme kleuren voeren de boventoon in het comfortabele en sfeervolle interieur van de familie Verhoeff. Felle kleuren als oranje komen terug in de kunst van Adry.  

 

 

 

 Jasno shutters

 

Smits Designcenter komt u ook bij diverse grote bedrijven tegen. Voor een groot bedrijf, dat niet nader genoemd wilde worden, verzorgden wij voor het bedrijfsrestaurant gemakkelijke shutters. Jasno shutters filteren het felle zonlicht. Ze zorgen ook voor privacy in de grote ontmoetingsruimte. 

 

 

 

 

 

 Wij zijn blij met blije klanten. En zij met ons. Zie hier wat zij over ons schrijven.