Bert Plantagie

Bert Plantagie

Opruimingsartikelen


Tango, Rumba en Salsa


bert plantagie rumbaOne happy family

Twee topstukken uit de collectie van Bert Plantagie, de stoel Duo en armstoel Tango, bleken tijdens Design District uitgebreid tot een complete familie. Succesmodel Tango, voorzien van dicht gestoffeerde armen, heeft er twee broertjes bij gekregen: de Rumba en de Salsa. Het bankje Monica is ook een breed inzetbaar familielid, want 120 tot 300 cm breed. 

 

bert plantagie salsaSwingende stoelen

De Rumba heeft ‘open armen’, waarbij het RVS frame perfect de zachte buiging van de Tango volgt. De open armen zijn afgemaakt met een prettig aanvoelend houten armlegger óf in leder/stof naar keuze, uiteraard in een kleur naar keuze.Salsa

Het trio is compleet met de Salsa, een stoel met een dicht gestoffeerde ‘halve’ arm. Zo kan de Salsa onder elk tafelblad geschoven worden en geeft het toch nét dat beetje extra steun.

bert plantagie tangoTango

De Tango zelf is ook onder handen genomen en nu optioneel verkrijgbaar met een even sierlijke als stevige houten poot. In projecten zijn wieltjes een praktische oplossing. Andere opties bij de Tango zijn de flexibele rug en XL uitvoering (10 cm breder).

 


Barkruk Mambo

Thuis, maar zeker ook in projecten, is de (eet)bar weer helemaal terug in beeld. Nieuwe in de Duo/Tango familie is daarom de barkruk Mambo. Een barkruk zonder armen, met een ongeëvenaard zitcomfort. Naar keuze met ronde of vierkante poten.bert plantagie mambo

Karakteristiek is de duo-stoffering: simpel in één leerkwaliteit of uni stof, een trendy combinatie van stof én leer of uitbundige combinaties van uni en patroonstoffen. Rustig of bont; Duo en Tango zijn overal thuis. Ook voor projecten zijn even commerciële als praktische combinaties mogelijk, met elke gewenste (kunst)leerkwaliteit of (project)stof. Qua onderstel is er keuze uit ronde of vierkante poten.

Bert Plantagie swingers behoren tot de succesvolle familie met daarin:

  • stoel met armleuning Tango
  • stoel zonder armleuning Duo
  • stoel met open arm Rumba
  • stoel met verkorte armleuning Salsa
  • barkruk hoog of laag Mambo
  • bankje met rugleuning Monica
  • bankje zonder rugleuning Nica