Bert Plantagie

Bert Plantagie

Opruimingsartikelen


Nieuw bij Smits

Bert Plantagie, Nieuw bij Smits Designcenter

Een van de ontdekkingen dit jaar is de collectie van Bert Plantagie. Bert Plantagie munt uit met eetkamers. Bert Plantagie heeft een zeer grote collectie moderne eetkamertafels en eetkamerstoelen.  

Het design is goed en de grote collectie maakt dat er altijd wel een eethoek is, die bij u past. Bert Plantagie is maatwerk vanwege de vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit meer dan 120 stoffen en leersoorten en vierkante of ronde poten. Veel modellen kunnen met een flexibele rug uitgevoerd worden: heerlijk bij het natafelen.

bert plantagieEn de prijs valt reuze mee, niet alleen voor de stoelen en tafels, maar ook voor de opties zoals wielen onder de stoelen. Dan houdt u nog wat over om een lekker diner op tafel te toveren.

Graag wijzen wij u op het programma Make it Yours van Bert Plantagie. U kunt in 11 stappen uw eigen stoel ontwerpen. Kleur, vorm, materiaal, onderstel, hoogte, alles is mogelijk. En u kunt ook uw eigen naam op het label zetten: het kenmerk van uw eigen unieke eetkamerstoel.  

U kunt in onze showroom aan het Estland de beste modellen eetkamerstoelen en eetkamertafels van Bert Plantagie vinden. Wij nodigen u graag uit om dan eens lekker aan onze eetkamers aan te schuiven.