Leolux Adartne

Leolux    |    Jan Armgardt (1947)

Design: 2007 / 2013

Leolux Adartne herkent u direct aan de strakke belijning op een elegant frame. Leolux Adartne is vanwege de ranke rug en armen uitstekend geschikt voor onze in-het-algemeen kleine Hollandse woonkamers. Maar ook in royale kamers komt Leolux Adartne in zwevende opstelling volledig tot zijn recht: zo kunt u genieten van het elegante frame en het fraaie model.

Het frame is leverbaar in lak, expoxy of geslepen RVS (meerprijs). Ook spruzza en cristallo kleuren zijn mogelijk. Leolux Adartne is leverbaar in alcantara en stof; u kunt kiezen uit de royale collectie Leolux stoffen of ingezonden stoffen van de Ploeg of Kvadrat. Creatief kunt u de siernaad “dashes” in de kleur van het frame terug laten komen. Zo maakt u van Leolux Adartne een vrolijke aanwinst voor uw interieur.

Leolux Adartne heeft een prettig stevige zit. Wij nodigen u graag uit voor een proefzit.

Leolux Adartne is leverbaar als fauteuil, een 2- en 2,5-zits bank en een pouf in 2 afmetingen. Leolux Adartne kunt u goed combineren met Leolux Entrada, die wel in leer leverbaar is.

Ontwerp uw eigen Adartne. Houdt u van paars, of juist van rood. Of paars met geel contraststiksel. U mag het zeggen. Met de configurator kunt u zich een goede voorstelling van de Leolux Adartne maken. Kom ook gerust proefzitten en ervaar het zitcomfort van een echte Leolux.

Klik op de kleurknoppen en maak uw keuze.

Adartne_colors

Leolux Adartne is nu extra voordelig in de stof Hallingdal (stofgroep 6) of de nieuwe stof Macaron (6). Prijsvoorbeeld van een 2-zits in stof Hallingdal:

Van € 2.730,- voor € 2.275,-