Rolf Benz Vida

Rolf Benz

Rolf Benz Vida heeft een klassieke uitstraling, of juist een moderne. U kunt uw Rolf Benz Vida ook een natuurlijke look geven. Welke levensstijl u ook heeft, Rolf Benz Vida past bij u. Rolf Benz Vida is de ultieme persoonlijke bank.

Klassiek

Een klassiekere Rolf Benz Vida krijgt u als u bijvoorbeeld een taps toelopende massief houten voet kiest. U proeft de klassieke sfeer met donker hout op de lichte stof. Comfortabel kunt u de losse rugkussens verschuiven in de positie die u behaaglijk vindt: of u nu wilt liggen, relaxen of gewoon zitten. Dat gaat nu extra gemakkelijk met de nieuwe chaise longue.

Modern

Een sledevoet van roestvrij staal geeft uw Rolf Benz Vida een modern uiterlijk. Zeker als u de armleuningen vervangt door brede zij-elementen. Combineer de Rolf Benz Vida in stof of leer die bij uw moderne interieur past en het plaatje is compleet.

Natuurlijk

Wie van natural living houdt, houdt ook van Rolf Benz Vida. In dit geval ontwerpen we een Rolf Benz Vida voor u met massief houten pootjes en stoffen of leer in natuurlijke tinten. Natuurlijk en zit-gemak gaan hand-in-hand. Daarvoor is de Rolf Benz Vida voorzien van een verstelbare hoofdsteun.

Groot of klein

Rolf Benz Vida past ook in kleine interieurs vanwege haar slanke rug en armleuningen. Met een beetje extra ruimte kunt u de armleuning naar beneden klappen. En de reeds genoemde verstelbare hoofdsteun in de lage positie een ruimtelijk beeld. Ook het open onderstel draagt eraan bij.

Rolf Benz Vida past in elk interieur. Zeker als u beseft dat u uit maar liefst 7 verschillende zij-elementen en 10 pootvarianten kan kiezen. En we maken hem helemaal persoonlijk door de zitdiepte, zithoogte en stoffering geheel aan uw maten aan te passen.