Leolux Boavista

Leolux    |    Axel Enthoven (1947)

Design: Axel Enthoven, 2011

Voor de Boavista liet Axel Enthoven zich waarschijnlijk inspireren terwijl hij een brief open maakte. De armleuningen lijken dichtgevouwen als een briefomslag. Hierdoor krijgt Leolux Boavista zijn slanke vorm zonder ook maar iets aan comfort in te boeten. Dat voelt u als u plaatsneemt in Leolux Boavista. Voor ieder is er een model naar wens: met hoge of lage rug. In de hoge rug valt direct de fraaie stiknaad midden in het rugdeel op. Deze prachtige decoratie geeft het hoge model zijn schoonheid zonder weerga.

Leolux Boavista is verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5 zits, 3-zits en als pouf. De liefhebber kan genieten van de meeverende rug. En voor lange mensen is Leolux Boavista als een extra hoog model (+2 cm) leverbaar, voor kleine mensen is er een extra laag model (- 2 cm) leverbaar. Zo houdt u de comfortabele zit die Axel Enthoven voor ogen had.

In het Smits Design Center hebben wij diverse modellen Leolux Boavista staan: met hoge en lage rug. U merkt het verschil tussen een hoge en lage zithoogte. Voel de verschillen in leerdikte en kleuren. Wij adviseren u graag. 

Momenteel hebben wij onze twee showroom banken voor u voor heel aantrekkelijke geprijsd omdat wij de stoffering willen veranderen, kijk naar de outled

Vanaf € 2.895,-