Pode Insert

Pode

Design: Jet Dircks

Pode Insert is de hoekbank bij uitstek. Met mooie bies, aluminium voetjes en stoere stof is deze hoekbank een eye-catcher in uw interieur. Zeker als je hem in lekker felle kleuren neetzet. Maar hou je van leer, geen probleem. Insert is leverbaar in comfortabel Fusion leder.

Voor een styling-twist is Pode Insert met een bies verkrijgbaar. Dat biedt veel creatieve kansen. Maak spannende stof/leer combinaties of kies een afwijkende stofkleur. De opties zijn eindeloos. 

Pode Insert is nu ook verkrijgbaar met extra ranke pootjes "needle". Standaard uitgevoerd in gepolijst aluminium, maar u kunt ook voor een gelakte versie in 14 verschillende Pode kleuren kiezen. 

Pode Insert is verkrijgbaar in een 2 cm hogere uitvoering, ideaal voor langere mensen. Hiermee heeft u een stevige en actieve zit. Houdt u van zitten kies dan voor de hoekbank. Houdt u van loungen, kies dan voor de chaise longue. Onder de naam Edit ook als loveseat, rechte bank en pouf leverbaar.

  • leverbaar in 2,5 en 3- zitsbank in hoek met de schakelbank
  • leverbaar in 2,5 en 3- zitsbank met chaise longue 
  • verkrijgbaar in leer en alle Pode stoffen
afmetingen (h x b x d):
  • 2,5-zits arm links of rechts: 77 x 155 x 95, zithoogte 42 cm
  • 3-zits: arm links of rechts: 77 x 185 x 95, zithoogte 42 cm
  • schakelbank links of rechts: 77 x 239  x 95, zithoogte 42 cm
  • chaise longue links of rechts: 77 x 99 x 155, zithoogte 42 cm

Pode is nu extra voordelig geprijsd. In de promo-stoffen gelden aantrekkelijke kortingen. Profiteer nu van dit voordeel op de stoffen Divina melange en Divina MD,Tonica en Hallingdal. Bijvoorbeeld de schakelbank met 2,5-zits element in promo stof: Bolster (van Ploeg)

Van € 4.640,- voor € 4.320,-