Leolux Goncharov

Leolux    |    Braun Maniatis Kirn Design

2003. Design: Braun & Maniatis

Woorden op papier behouden hun waarde als tijdsbeeld, zedenschets of louter voor ontspanning. Het maakt niet uit of het gaat om tragedie of komedie, “reality” of fictie. De gekozen thematiek is evenmin doorslaggevend, noch het aantal pagina’s. Het is de waarde voor de lezer die de houdbaarheid bepaalt.

Ook een zitidee dankt zijn bestaansrecht aan de waarde voor de gebruiker. Een geïnspireerd ontwerper zal met hart en ziel zijn ontwerp toesnijden op de gebruiker die hij bij het ontwerp voor ogen heeft. Goncharov is door het duo Braun en Maniatis neergezet als een visioen van eigentijdse romantiek. De herinnering aan gedegenheid, kwaliteit en klasse is subtiel omgezet in een uiterst moderne context.

Zo verenigen zich kwaliteitsdetails als de fraaie ombiesde poten met eigentijdse verstelbare hoofdsteunen en een perfect zitcomfort. Schrijvers en designers werken aan producten waar u lang van kunt genieten, met één verschil: de kwaliteit van een meubel is meetbaar in levensduur. Heeft Goncharov van Leolux behalve kwaliteit dan ook eeuwigheidswaarde? Een vleugje zeer beslist!

• Goncharov is leverbaar als fauteuil, 2,5-zits en 3-zitsbank.
• De poten en de zichtdelen die eruit ontstaan worden uitgevoerd in gepolijst aluminium (met transparante pootdopjes) of in Amerikaans noten (met zwarte dopjes).