Interieur

Hier vindt u alle informatie over het interieur, de inrichting van uw huis. Daarbij zijn meubelen en kleuren de belangrijkste onderdelen in uw interieur. Ook de details zijn erg belangrijk. Door een goede afwerking van de decoraties maakt u van het interieur uw ultieme creatie. Wij helpen u graag bij het creeëren van uw droom interieur. Hieronder vindt u een opsomming van alles wat u over het interieur te weten moet komen.

Kies uw sfeer

Houd u van een strak design in uw interieur? Of juist van een romantisch interieur? Wat vind u van de combinatie van antieke accenten in een moderne inrichting? Een bankstel met een stoere uitstraling kan goed combineren bij een natuurlijke houten vloer. Er valt eindeloos te combineren in uw nieuwe interieur.

Het is leuk om in een mooie entourage verschillende sferen naast elkaar te zien en te kijken waar u zich het prettigst bij voelt. Dan heeft u de basis gelegd. 

De kleuren van 2017

De Nederlander ontwaakt uit een crisis periode. De designers gaan meer zachte pasteltinten gebruiken. Wij kunnen u vertellen dat kleuren belangrijk zijn in uw interieur. U Houd het met deze tinten fris, modern, gedurfd en warm van kleur maar ook kan meer behoudend of klassiek worden gestoffeerd. Alle mogelijkheden zijn bij ons te zien. Kleuren zijn belangrijk voor ons gevoel van welbehagen.
Wat zijn uw kleuren van nu ? Wij geven uw graag advies om de keuze te maken voor de kleuren van uw interieur. Uw kleuren keuze is vaak ook afhankelijk van de meubelen die u koopt. Niet alle meubelen zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Daarom is het verstandig om uw interieur samen te stellen, uit kleuren van de meubels die vaak voor komen. Zo kunt u de kleuren maar ook materialen eindeloos combineren en komt u tot een perfect eindresultaat voor uw interieur.

 

Interieur trends 2017

Leolux Mayon kleurenDe nieuwste trends op het gebied van het interieur hebben wij voor u in huis. Kom een kijkje nemen in onze showroom en geniet van de nieuwste interieur trends op het gebied van wonen. Wij laten u de laatste trends zien voor uw nieuwe design bank, de bank waarvan u altijd al heeft gedroomd. De finishing touch voor uw interieur. . 

Interieur tips en advies

Bij Smits Designcenter bent u aan het goede adres voor tips en advies over uw interieur. Op basis van uw wensen en mogelijkheden geven wij u een volwaardig advies voor uw nieuwe interieur. Op deze website vind u ook veel tips voor uw interieur. 

Meubelen in uw interieur

In uw interieur wilt u comfortabel leven. Meubelen zijn sfeer bepalend in uw interieur: een tafel om aan te eten, een bank om op te zitten, en een kast om spullen in op te bergen. Deze meubelen gaan vaak vele jaren mee en u komt er dagelijks mee in aanraking. Daarom is het erg belangrijk om deze meubelen van uw interieur veel aandacht te geven. Kies dus niet zomaar voor een meubel, u moet er immers nog jaren van kunnen genieten. Kies daarom voor de meubelen waarbij u zich het prettigst voelt. 

Stoffering in uw interieur

Ook de stoffering in uw interieur is erg belangrijk. Voor meer informatie over stoffering bezoekt u de onderstaande pagina's:

interieur