Interieur advies

Heeft u ook zo’n zin om het eens helemaal anders te doen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u toe aan een nieuwe kleur in huis, maar weet u niet welke? Wilt u een verandering en heeft u een beperkt budget? De professionele interieurstylisten van Smits Design Center staan voor u klaar en helpen u graag op weg.

Iedereen kent wel een voorbeeld uit de eigen kennissenkring: kosten noch moeite zijn gespaard om een stijlvol interieur te creëren, maar toch hebben al die prachtige meubels en objecten geen relatie met elkaar, ze vormen geen eenheid. Bij de inrichting is dan niet uitgegaan van een alles omvattend idee. Dat is namelijk hèt vertrekpunt bij ieder doordacht interieurplan.

ontwerp in 3DBij Smits Design Center onderscheiden we ons door vooral een duidelijk en persoonlijk passend advies te geven voor al uw interieurvragen. Iemand die aanvoelt wat u voor ogen zweeft. U verrassende combinaties aanreikt. Praktische oplossingen aandraagt. En u zo helpt om de basis te leggen voor een zorgvuldig op elkaar afgestemde, harmonieuze sfeer. Een basis die ervoor zorgt dat opeens alles op z'n plek valt. Wij helpen u zoeken in het enorme interieuraanbod naar datgene wat bij u past. Zowel qua stijl maar ook praktisch georiënteerd naar budget, evenals verlichting en aankleding.

In het Smits Design Center vindt u de nieuwste trends, kleuren, materialen en meubels. Sfeervol gepresenteerd naar frisse woon ideeën. Wij helpen u om uw fantasie prikkelen zodat u zich kunt voorstellen hoe uw interieur anders, als eenheid kan worden. Design met een persoonlijke touch.

Een interieur advies kan de volgende elementen bevatten:

  • Kennismakingsgesprek
  • Stijl- kleur- en materiaaladvies (optioneel)
  • Interieurontwerp met meubelvoorstel
  • Lichtplan (optioneel)
  • Definitief plan

Onze interieurontwerpen zijn – zoals ook consultants en architecten gewoon – niet gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Smits Design Center. De in rekening gebrachte kosten zijn afhankelijk van de omvang van het interieurontwerp en de grootte van uw interieur. 

interieur advies