3D-ontwerp

3d ontwerpHoe komt uw nieuwe woonkamer eruit te zien? Wat is een mooie en praktische  opstelling van de meubelen?

Het is soms lastig om vooraf een voorstelling te maken. Graag maken wij een 3D-ontwerp van uw nieuwe woonkamer. Zo weet u of de looptlijnen goed zijn. Dan stoot u uw schenen niet tegen een puntige salontafel en weet dat u gemakkelijk door de schuifdeur naar buiten kunt lopen. 

Met een animatie lopen we door uw nieuwe woorkamer heen. Dan krijgt u nog eens een goed idee van uw nieuwe interieur.

Met een interieur advies gaan we nog een stapje verder. Via deze service krijgt u een inspirerend en kosteloos interieuradvies op maat. Wij adviseren niet alleen over de optimale indeling van uw woonkamer, maar ook over de complete woninginrichting: meubilair, accessoires, kleuradvies, lichtplan, stoffering en vloeren.

U komt naar de winkel voor een verkenningsgesprek. In veel gevallen zal na dit gesprek ook uw huis bezocht worden. Vervolgens worden aan de hand van 3D-schetsen of moodboards uw wensen besproken. In onze showroom kunt u de interieursuggesties in detail bekijken. Geïnteresseerd? Stuur alvast uw plattegrond en wij geven u een gratis interieurontwerp.

Dit alles vormt de basis voor een passende aanbieding. Hierbij gaan we uit van de prachtige collecties aan het Smits Designcenter. Deze aanbieding verplicht u uiteraard tot niets.