Advies

Maak kennis met onze stylisten. Zij luisteren naar uw wensen. Voor interieurproblemen vinden zij oplossingen waar u zelf niet eens aan gedacht heeft. Zij begeleiden u bij alle keuzes die bij een nieuw interieur gemaak moeten worden. Zij helpen u zoeken naar datgene wat bij u past, qua stijl en qua budget. Maak gerust vrijblijvend een afspraak. Neem eventueel een tekening en foto's van uw huidige interieur mee, dan kunnen we ook uw nieuwe interieur in een 3D-tekening laten zien. Het is onze passie om het u naar de zin te maken. 

kleurenSmits Designcenter kijkt verder dan een mooi meubel. Uw meubels mogen schitteren in uw interieur. Wij kruipen graag in uw huid en gaan op zoek naar de sfeer die bij ú past. Maatwerk is ons uitgangspunt. Daarom nemen we de tijd voor u. Als u wilt, voeren we een adviesgesprek. Indien gewenst, komen we bij u thuis kijken en meten. Vervolgens werken we de ideeën uit op papier of, bij grotere projecten, in een 3D tekening.

U kunt rekenen op gedreven en gekwalificeerde interieuradviseurs. We volgen de trends en maken samen met u uw woonwensen waar. Ook ons netwerk stellen we graag ter beschikking. Of u nu een aannemer zoekt, of een leverancier van audiovisuele apparatuur. Wij kennen vakmensen waarop u kunt bouwen.

Ontwerpen

showroom

Het is voor veel mensen moeilijk om de gewenste sfeer thuis te realiseren. Toch is dat wat u wilt: sfeer en gezelligheid. Men droomt van een romantisch of een modern interieur. Of iets met strak ontworpen lijnen, gewaagd gecombineerd met nostalgische decoratie. Het is erg moeilijk om dergelijke ideeën voor de eigen woonsituatie te creëren en te durven uitvoeren.

Woontrends

Aan het Estland in het Smits Designcenter vindt u dit soort gewaagde woonideeën. De beste meubelen van bekende merken als Rolf Benz, Leolux, Riva-1920 en Jori, aangevuld met tapijt, parket, gordijnen, wandbekleding, verlichting, decoraties en heel veel spannende woonideeën.

Uw woonkamer in 3D

gedurfdOok bij gewaagde ontwerpen houden we oog voor gemak en comfortabel wonen. Dat staat namelijk voorop: de looplijnen in uw interieur moeten praktisch zijn. En uw bank moet bij uw persoonlijke maten passen, anders zit hij niet comfortabel.
In een 3D tekening van uw interieur kunt u een voorstelling maken hoe uw nieuwe kamer eruit komt te zien. Dan “beleeft” u de kamer alvast. Ziet u zichzelf al gezellig natafelen of neervlijen in de zithoek?

Riet KleywegVakmensen

Onze stylisten volgen de laatste trainingen bij leveranciers. Alleen zo zijn wij op de hoogte van de laatste woontrends en technieken. Wij hebben veel praktijkervaring in het op maat maken van uw zithoek, uw kast en uw eethoek. Daarbij staat de menselijke maat voorop: u moet altijd lekker kunnen zitten en bewegen in uw interieur. Maar ook in een design en in de kleur die bij u past. Pas dan voelt u zich comfortabel.

Realisatie

Smits is een traditioneel bedrijf waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. De aanpassingen in uw interieur voeren wij zelf uit. Ons personeel is vakkundig geschoold, snel en betrouwbaar. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe wandmeubel goed geplaatst wordt.

Alle zorg uit handen

Wilt u bij een verhuizing of een verbouwing ook alleen focussen op de belangrijke dingen? Maak dan een afspraak met een van onze persoonlijke adviseurs. Dan nemen wij alle zorg uit handen. En u heeft alles in één hand.